Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Ірландська кухня

Курка в рукаві з картоплею в духовці

( 4.7778 4 59 9 оцінок)

831 - переглядів
70 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Курка в рукаві з картоплею в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Ірландська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: В рукаві

опис

Запечена в рукаві курка з картоплею - безпрограшний варіант для святкового та повсякденного столу. Перед таким частуванням складно встояти, а сил і часу на приготування потрібно зовсім небагато.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курка в рукаві з картоплею в духовці" (на 100 грам)

  • Білки9.2 гр.
  • Жири8.2 гр.
  • Вуглеводи5.9 гр.
  • Калорії135 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Вимийте і просушіть курку. Розділіть її на невеликі порційні шматочки і складіть в глибоку миску.

Крок - 1
02

У кожному шматочку зробіть по кілька проколів зубочисткою. Так м'ясо просочиться маринадом більш рівномірно. Поперчіть курятину, посоліть, додайте масло і гарненько перемішайте руками. Щоб м'ясо вийшло ще більш ароматним і пікантним, додайте пряні трави і спеції на свій смак.

Крок - 2
03

Очистіть картоплю від шкірки, наріжте крупною соломкою і висипте в миску. Чим більше за розміром курячі шматочки, тим крупніше потрібно нарізати картоплю, щоб за час готування м'яса овочі не підгоріли.

Крок - 3
04

Картоплю поперчіть і посоліть, додавши невелику кількість масла, перемішайте.

Крок - 4
05

Підготуйте рукав для запікання. Один край щільно зав'яжіть і викладіть всередину курочку з картоплею.

Крок - 5
06

Перець і помідори помийте і просушіть. Томати наріжте половинками або четвертинками, залежно від розміру. Перець розріжте навпіл, очистіть від серцевини і насіння і наріжте крупною соломкою. До картоплі з м'ясом додайте перець, помідори і нарізаний великими шматочками часник.

Крок - 6
07

Закрийте другий край рукава за допомогою кліпси або просто щільно зав'яжіть, як целофановий пакет. Перекладіть страву в рукаві в форму для запікання або на деко.

Крок - 7
08

Акуратно зубочисткою зробіть кілька проколів у верхній частині рукава, щоб виходила пара. Надішліть страву в розігріту до 180 ° C духовку на 40-50 хвилин. Через зазначений час дістаньте деко і акуратно розріжте верх рукава.

Крок - 8
09

Поставте допікати ще на півгодини, щоб дати страві підрум'янитися. Час готування може варіюватися, залежно від розмірів інгредієнтів і від потужності духовки. Готову страву обережно вийміть з рукава на велике блюдо і подавайте на стіл гарячим. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Запіканка "Ледача дружина" - покроковий рецепт, фото 1 Запіканка "Ледача дружина" 80 4 3 з 5 - детальніше -
Карась смажений на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Карась смажений на сковороді 55 2 3 з 5 - детальніше -
Булгур по - турецьки - покроковий рецепт, фото 1 Булгур по - турецьки 55 4 3 з 5 - детальніше -