Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Канадська кухня

Курка в рукаві в духовці цілком

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

696 - переглядів
85 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Курка в рукаві в духовці цілком - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Канадська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: В рукаві

опис

Кожен раз, коли планується святкове застілля, ми замислюємося про те, що подавати в якості гарячого. Як правило, звичайно, це м'ясні страви, питання тільки в тому, яке вибрати м'ясо. Дуже гідний варіант - курятина. Способів приготування курячого м'яса дуже багато і кожен по своєму вартий уваги кулінарів. Проте, у нас є приваблива пропозиція для господинь, які люблять балувати не тільки свою сім'ю, а й гостей смачною їжею. Давайте разом приготуємо курку в рукаві в духовці цілком і прикрасимо будь-яке свято смачною і красивою стравою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курка в рукаві в духовці цілком" (на 100 грам)

  • Білки9.8 гр.
  • Жири7.8 гр.
  • Вуглеводи14.4 гр.
  • Калорії206 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Здавалося б, що може бути такого складного в тому, щоб запекти курку цілком, але уявіть собі, трапляються і невдачі. Адже іноді досить складно розрахувати час запікання так, щоб всі частини тушки були нормально засмажені, але при цьому не пересушені. Ось саме тому найкраще використовувати рукав для запікання. Так курка буде і смачною, і корисною, адже вона готується у власному соку, без додавання олії, не пересушується, та до всього, без зайвих витрат. Для приготування краще взяти молоду курку, вона і запікається набагато швидше і на смак ніжніше. Розмір курочки абсолютно не є принциповим, а тушка може бути як свіжою, так і замороженою. У разі, якщо курка була мерзла, потрібно заздалегідь розморозити, краще попередньо вийнявши з морозилки, щоб не заливати водою. Отже, беремо пару курок, а якщо точніше - курчат бройлерів і добре їх вимиваємо. Якщо знадобиться, видаляємо надлишки жиру або плівки.

Крок - 1
02

Тушки трохи обсушуємо рушником, щоб не обтікала вода. Перш ніж ставити курку запікати, потрібно її трохи замаринувати. Для цього перш за все тушки солимо зовні і всередині, добре натираємо. Після цього посипаємо кмином, а також додаємо мелений кмин.

Крок - 2
03

Потім обриваємо трохи свіжого розмарину і чебрецю, теж посипаємо курочок, а також запихаємо всередину.

Крок - 3
04

Тепер беремо рукава і поміщаємо кожну окремо, після чого щільно зав'язуємо. Далі за допомогою зубочистки проробляємо в рукавах по кілька отворів.

Крок - 4
05

Після цього укладаємо підготовлених курей в рукавах на деко і відправляємо в духовку. Запікаємо птицю в духовці при температурі 200 градусів протягом 1 години до золотистого кольору. Якщо хочете, щоб курка вийшла з засмаженою скоринкою, рукав потрібно розрізати хвилин за 10 до кінця процесу запікання. Соковита, ароматна і рум'яна курка в рукаві в духовці цілком запечена досить швидко і вийде казково апетитною з будь-яким гарніром або салатом.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Хаш з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Хаш з яловичини 85 4 3 з 5 - детальніше -
Щі з крапиви - покроковий рецепт, фото 1 Щі з крапиви 55 6 3 з 5 - детальніше -
Манти солодкі - покроковий рецепт, фото 1 Манти солодкі 75 4 3 з 5 - детальніше -
Хліб чіабатта - покроковий рецепт, фото 1 Хліб чіабатта 120 1 3 з 5 - детальніше -