Укр
Рус
Мясо Другі страви Мексиканська кухня

Курка по-мексиканськи

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

586 - переглядів
80 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Курка по-мексиканськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Мексиканська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Шикарний рецепт для любителів курки. Курка по-мексиканськи з покроковою інструкцією приготування.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курка по-мексиканськи" (на 100 грам)

  • Білки5.8 гр.
  • Жири6.7 гр.
  • Вуглеводи10.2 гр.
  • Калорії130 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Викладіть, заздалегідь вимиті і просушені, курячі стегенця в форму для випічки. Збризніть покладену курку в формі оливковою олією, посоліть і поперчіть чорним меленим перцем. Вичавіть сік лайма. Додайте так само в м'ясо кардамон, солодкий і гострий мелений червоний перець і кмин. Втирайте добре маринад в кожен шматок м'яса, накрийте форму фольгою і залиште маринуватися.

Крок - 1
02

Нагрійте оливкову чи рослинну олію в глибокій сковороді на плиті. Очистіть від лушпиння цибулю і дрібно її наріжте. Так само подрібніть заздалегідь очищений часник. Розігрійте масло в глибокій сковороді. Надішліть подрібнену цибулю і часник в розігріте масло і обсмажте, помішуючи, до їх розм'якшення.

Крок - 2
03

Кабачки очистіть від шкірки, а потім наріжте їх дрібними кубиками і додайте в сковорідку. Приправте все сіллю і чорним меленим перцем. Ретельно все перемішайте і прожарьте близько 3 хвилин.

Крок - 3
04

Розріжте навпіл і очистіть акуратно зелений гострий перець від насіння. Наріжте перець дрібними шматочками і відправте так само в сковороду до решти продуктів. Наріжте невеликими скибочками вичищений заздалегідь червоний солодкий перець і додайте теж в сковороду.

Крок - 4
05

Далі засипте в сковорідку довгозернистий рис і трохи обсмажте, періодично помішуючи.

Крок - 5
06

Далі вимийте проточною водою, а потім дрібно наріжте на обробній дошці пучок свіжої петрушки.

Крок - 6
07

Залийте вміст сковороди теплою водою, додайте консервовані помідори і трохи томатної пасти (можна використовувати кетчуп або скисло-солодкий соус). Добре перемішайте все і дайте вмісту протушкувати на середньому вогні близько 15 хвилин.

Крок - 7
08

Тим часом в окремій сковороді розігрійте шматок вершкового масла з декількома краплями рослинного масла. Обсмажте, раніше замариновані курячі стегенця, до золотистого кольору з усіх боків.

Крок - 8
09

Додайте консервовану червону квасолю і подрібнену петрушку в сковорідку з іншими овочами і остаточно перемішайте.

Крок - 9
10

Далі в сковороду з підготовленою овочевою масою перекладіть обсмажені курячі стегенця і запікайте курку по-мексиканськи в попередньо розігрітій духовці до 200 градусів ще півгодини.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Торт Бите скло - покроковий рецепт, фото 1 Торт Бите скло 90 7 4 з 5 - детальніше -
Томатний сік - покроковий рецепт, фото 1 Томатний сік 40 1 3 з 5 - детальніше -
Морозиво з молока і цукру - покроковий рецепт, фото 1 Морозиво з молока і цукру 30 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пряник імбирний - покроковий рецепт, фото 1 Пряник імбирний 50 3 3 з 5 - детальніше -
Деруни з м’ясним фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Деруни з м’ясним фаршем 45 3 3 з 5 - детальніше -
?>