Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Европейская кухня

Курка каррі в духовці

( 5.0000 5 510 10 оцінок)

904 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курка каррі в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Приготуйте соковиті і ніжні шматочки курки, запечені в духовці з пікантним соусом. Кількість спецій регулюйте за своїми смаковими уподобаннями.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курка каррі в духовці" (на 100 грам)

  • Білки12.9 гр.
  • Жири11.1 гр.
  • Вуглеводи6.6 гр.
  • Калорії187 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Курячі грудки вимийте і висушіть паперовим рушником. Наріжте дрібними кубиками і викладіть в глибоку миску. Додайте сіль, чорний мелений перець і оцет. Ретельно переміксуйте і поставте в холодильник на 15-20 хвилин.

Крок - 1
02

Ріпчасту цибулю наріжте товстими скибочками і відваріть в підсоленій воді. Остудіть і подрібніть за допомогою блендера.

Крок - 2
03

З охолодженого м'яса злийте вивільнену рідину. Додайте кашмірський червоний порошок чилі, коріандр, куркуму, порошок гараму масала і сушене листя пажитника. Перемішайте і введіть подрібнену відварену цибулю, йогурт або сир і томатну пасту.

Крок - 3
04

Часник і імбирний корінь очистіть, натріть на дрібній тертці і всипте до решти інгредієнтів. Налийте гірчичну або оливкову олію. Ретельно перемішайте, додайте мед і знову переміксуйте. Дайте м'ясу настоятися 10-15 хвилин.

Крок - 4
05

У глибоку форму для запікання всипте запашний перець, кардамон і паличку кориці. Додайте трохи оливкового або рослинного масла і розподіліть його рівномірно на дні ємності. Викладіть у форму м'ясо.

Крок - 5
06

Додайте в миску, в якій маринувалася курка, трохи води. Збовтайте і вилийте рідину в м'ясо. Додайте нарізане на кубики вершкове масло. Накрийте форму кришкою і поставте в розігріту до 180 ° С духовку. Запікайте протягом 50-60 хвилин.

Крок - 6
07

Готову курку притрусіть порошком гарам масала і червоним перцем. Прикрасьте свіжою зеленню і подавайте на стіл. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гуакамоле - покроковий рецепт, фото 1 Гуакамоле 20 1 2 з 5 - детальніше -
Домашня ковбаса із індички - покроковий рецепт, фото 1 Домашня ковбаса із індички 120 6 4 з 5 - детальніше -
Роли з крабом - покроковий рецепт, фото 1 Роли з крабом 60 4 3 з 5 - детальніше -
Овочевий салат з тунцем - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий салат з тунцем 35 3 2 з 5 - детальніше -