Приготуйте пікантне м'ясо з тайського рецепту. Соковита і ароматна курка каррі з цвітною капустою чудово поєднується з рисом, картоплею та іншими гарнірами.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте максимально дрібними шматочками. Часник пропустіть через спеціальний прес. Очищений імбирний корінь натріть на дрібній тертці. Щоб спростити процес подрібнення, попередньо заморозьте корінь.
У глибоку миску викладіть тайську пасту каррі. Додайте жирне кокосове молоко і переміксуйте суміш вінчиком. Увімкніть мультиварку на повільне нагрівання. Влийте гостру суміш в чашу і додайте подрібнену цибулю, часник і імбир. Перемішайте.
Курячі грудки ретельно вимийте під проточною водою і просушіть паперовими рушниками. Наріжте м'ясо кубиками і всипте в мультиварку. Переміксуйте і готуйте протягом 1.5 години на слабкому режимі.
Поки тушкується м'ясо, вимийте і висушіть кольорову капусту. При наявності, видаліть всі потемнілі місця. Розділіть качан на невеликі суцвіття. За 30-40 хвилин до готовності додайте в чашу мультиварки кольорову капусту і перемішайте суміш.
Коли м'ясо буде практично готове, влийте рибний соус і знову переміксуйте. Курятину з капустою викладіть на порційне блюдо або на блюдо з готовим гарніром. Що залишився соус перелийте в сковороду і поставте на плиту на середній вогонь. Готуйте протягом 2-4 хвилин до загустіння. Полийте соусом м'ясо.
Готову страву прикрасьте подрібненим смаженим арахісом, дрібно нарізаною кінзою і тонкими слайсами перцю чилі. Додайте насіння чорного або білого кунжуту і полийте соком лайма. Курка каррі готова до дегустації. Приємного вам апетиту!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти