Укр
Рус
Мясо Другі страви Португальська кухня

Курка каррі в мультиварці

( 4.9091 4 511 11 оцінок)

1103 - переглядів
60 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Курка каррі в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Португальська кухня, Тайська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Приготуйте пікантне м'ясо з тайського рецепту. Соковита і ароматна курка каррі з цвітною капустою чудово поєднується з рисом, картоплею та іншими гарнірами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курка каррі в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки9 гр.
  • Жири12.5 гр.
  • Вуглеводи3.8 гр.
  • Калорії172 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте максимально дрібними шматочками. Часник пропустіть через спеціальний прес. Очищений імбирний корінь натріть на дрібній тертці. Щоб спростити процес подрібнення, попередньо заморозьте корінь.

Крок - 1
02

У глибоку миску викладіть тайську пасту каррі. Додайте жирне кокосове молоко і переміксуйте суміш вінчиком. Увімкніть мультиварку на повільне нагрівання. Влийте гостру суміш в чашу і додайте подрібнену цибулю, часник і імбир. Перемішайте.

Крок - 2
03

Курячі грудки ретельно вимийте під проточною водою і просушіть паперовими рушниками. Наріжте м'ясо кубиками і всипте в мультиварку. Переміксуйте і готуйте протягом 1.5 години на слабкому режимі.

Крок - 3
04

Поки тушкується м'ясо, вимийте і висушіть кольорову капусту. При наявності, видаліть всі потемнілі місця. Розділіть качан на невеликі суцвіття. За 30-40 хвилин до готовності додайте в чашу мультиварки кольорову капусту і перемішайте суміш.

Крок - 4
05

Коли м'ясо буде практично готове, влийте рибний соус і знову переміксуйте. Курятину з капустою викладіть на порційне блюдо або на блюдо з готовим гарніром. Що залишився соус перелийте в сковороду і поставте на плиту на середній вогонь. Готуйте протягом 2-4 хвилин до загустіння. Полийте соусом м'ясо.

Крок - 5
06

Готову страву прикрасьте подрібненим смаженим арахісом, дрібно нарізаною кінзою і тонкими слайсами перцю чилі. Додайте насіння чорного або білого кунжуту і полийте соком лайма. Курка каррі готова до дегустації. Приємного вам апетиту!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пиріг з яблуком - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з яблуком 40 5 2 з 5 - детальніше -
Манна каша на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Манна каша на молоці 20 4 2 з 5 - детальніше -
Суфле з желатином - покроковий рецепт, фото 1 Суфле з желатином 45 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Картопля з м’ясом по-радянськи - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з м’ясом по-радянськи 55 3 3 з 5 - детальніше -
Закуска з плавленого сиру - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з плавленого сиру 55 4 3 з 5 - детальніше -
Пасха зі сметани і сиру - покроковий рецепт, фото 1 Пасха зі сметани і сиру 80 1 3 з 5 - детальніше -