Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Польська кухня

Курка, фарширована рисом

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

861 - переглядів
120 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Курка, фарширована рисом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Польська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати, Смажити

опис

Курка з домашньою рисовою начинкою дозволяє легко і без особливих зусиль з'їсти весь обід за один прийом. Цей рецепт курки, фаршированої рисом, підходить для будь-якого часу року і підходить для будь-якого торжества.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курка, фарширована рисом" (на 100 грам)

  • Білки12.4 гр.
  • Жири11.1 гр.
  • Вуглеводи20.4 гр.
  • Калорії232 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У мисці змішайте приготовлений заздалегідь рис з подрібненими горіхами, заздалегідь вимоченими родзинками, курагою, меленими спеціями (приправи на свій смак) і мускатним горіхом і відкладіть в сторону.

Крок - 1
02

Перш ніж додавати приправи, курку необхідно повністю висушити всередині і зовні, щоб шкіра стала хрусткою. Використовуючи кухонний папір або серветки, насухо протріть, заздалегідь вимиту проточною водою цілу курку всередині і зовні, вона повинна повністю висохнути, перш ніж додавати приправи і начинку.

Крок - 2
03

Приправте курку сіллю і чорним меленим перцем, вершковим маслом (розтопленим) і очищеним від лушпиння і подрібненим часником. Натріть вершкове масло всередині курки, а також натріть часниковою сумішшю всередині і зовні. Покладіть рисову начинку в основну порожнину курки і в порожнину шиї.

Крок - 3
04

Обвяжіть нафаршировану курку ниткою, щоб закрити куряче дно, щоб фарш не випав. Покладіть курку в форму для запікання.

Крок - 4
05

Далі розчиніть мед в свіжовичавленому апельсиновому соку. Відставте суміш на деякий час, а потім вилийте підготовлений сік в форму для запікання. Полийте так само і саму курку. Надішліть курку в попередньо розігріту духовку і запікайте протягом 1.5 години при 200 градусах.

Крок - 5
06

Коли верх підрум'яниться, переверніть так, щоб обидві сторони були приготовлені, час від часу поливаючи соком з форми (якщо курка занадто швидко підрум'янюється до готовності, накрийте верх фольгою або іншою кришкою такого ж розміру, щоб вона не підгоріла). Коли курка, фарширована рисом, буде приготовлена, накрийте її фольгою і залиште на 10-15 хвилин перед подачею на стіл. Щоб перевірити, приготовлена ​​чи курка, вставте в неї шпажку або гострий ніж, якщо виходить соку дуже мало і прозорий, вона приготовлена. Якщо немає, залиште курку в духовці на трохи довше, накривши фольгою.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

М’ятний лікер - покроковий рецепт, фото 1 М’ятний лікер 20 2 2 з 5 - детальніше -
Щи без м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Щи без м’яса 50 6 3 з 5 - детальніше -
Домашній холодник в блендері - покроковий рецепт, фото 1 Домашній холодник в блендері 35 2 2 з 5 - детальніше -
Канапе з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з сиром 20 1 2 з 5 - детальніше -