Укр
Рус
Поділитися

Курча табака

45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Курча табака - покроковий рецепт, фото 1

опис

Вчимося правильно готувати курча  табака своїми руками. Це дуже ароматна, ніжна і смачна  страва з Кавказу.

Інгредієнти

Кріп1 пуч.
Перець чорний меленийза смаком
Сільза смаком
Часник4 шт.
Лимон1 шт.
Курча500 г.
01

Тушку курчати обробити по частковій лінії грудної клітки, відрізати кінцівку крил до першої фаланги, вичистити від всіх нутрощів.

Шаг - 1
02

Розгорнуту тушку курчати добре, але акуратно відбити молотком, щоб м'ясо не розвалювалося.

Шаг - 2
03

З усіх боків просочити сіллю і білим перцем (чорний перець підгорає при смаженні). На сильно розігрітій великій сковорідці в рослинній  олії  прожарюємо під пресом (кришка прес або груз 3-5 кг) спинку курчати, а потім внутрішню частину тушки.

Шаг - 3
04

До столу подавати з лимонною часточкою і соусом із суміші вичавленого часнику, олії і рубленого кропу.

Шаг - 4

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: