Якщо вам потрібна друга страва з м'яса, яку легко і швидко приготувати, і вона буде дуже смачною, запашною і цікавою, приготуйте курча по -грузинськи.
Для цього рецепта дуже важливо вибрати свіжого якісного великого курча зі смачним і щільним м'ясом. Просто ідеально, якщо він буде вирощений на еко продуктах. Купуйте вже нарізаного на частини курча або обробіть його самостійно.
Дістаньте велику чисту сковорідку і налийте в неї достатню кількість оливкової олії. Викладіть всі шматочки курчати в сковорідку.
Відокремте необхідну кількість зубчиків від головки часнику. Знімати лушпиння не потрібно. Надішліть часник в сковорідку до шматочків курчати.
Також знадобиться гілочка розмарину. Обірвіть листя і посипте ними шматочки курчати. Поставте сковорідку на вогонь.
Коли шматочки м'яса в сковорідці добре підрум'яняться з одного боку, переверніть їх на іншу сторону і продовжуйте готувати до рум'яної скоринки.
Відміряйте кількість білого вина, яку зазначено в рецепті. Вилийте в сковорідку з підсмаженими шматочками курчати. Дайте можливість йому трохи випаруватися.
Сковорідку з м'ясом накрийте кришкою і залиште готуватися протягом близько 30 хвилин на невеликому вогні. Періодично відкривайте кришку і обережно перевертайте шматочки курчати.
Тепер прийшов час вміст сковороди посолити за смаком і приправити чорним меленим перцем. Знову всі шматочки переверніть на іншу сторону.
Додайте необхідну кількість зелених і чорних оливок, акуратно перемішайте і продовжуйте готувати.
Через кілька хвилин киньте в сковорідку в'ялені помідори і знесолені каперси. Знову все акуратно перемішайте і залиште готуватися буквально на пару хвилин. Соковите і ароматне курча по - грузинськи готове. Викладіть все в красиве блюдо і подавайте до столу. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти