Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Куряче філе, тушковане з печерицями

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

836 - переглядів
65 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Куряче філе, тушковане з печерицями - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Дізнайтеся, як приготувати куряче філе, тушковане з печерицями, проста і щотижнева вечеря, яка досить елегантна і для святкового столу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Куряче філе, тушковане з печерицями" (на 100 грам)

  • Білки15.5 гр.
  • Жири4 гр.
  • Вуглеводи2.1 гр.
  • Калорії118 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Помийте куряче м'ясо під проточною водою і промокніть паперовим рушником. Розріжте курячу грудку на більш тонкі пласти, приправте їх сіллю і чорним меленим перцем з обох сторін і залиште на час в стороні.

Крок - 1
02

Нагрійте трохи вершкового масла і зовсім трохи оливкового масла у великій сковороді або сотейнику. Акуратно укладіть куряче філе в сковороду з гарячим маслом і обсмажуйте з обох сторін, до неповного приготування м'яса. Покладіть обсмажену курку на тарілку до подальшого використання.

Крок - 2
03

Тим часом долийте в цю ж сковороду трохи рослинного масла, засипте заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нашатковану червону цибулю і попередньо вимиті і нарізані невеликими шматочками шампіньйони. Обсмажуйте, помішуючи вміст, до м'якості і ніжності.

Крок - 3
04

Додайте в сковорідку трохи більше рослинної олії, якщо необхідно. Потім залийте в сковороду трохи білого вина, перемішайте все, зскрібши коричневі шматочки дерев'яною ложкою зі стін ємності. Обсмажуйте вміст, до випаровування майже всієї вологи, а потім перенесіть його в миску і відставте в сторону.

Крок - 4
05

У чистій неглибокій сковороді розтопіть трохи вершкового масла. Після спінювання масла додайте борошно, варіть, постійно помішуючи, протягом 1 хвилини до утворення пасти.

Крок - 5
06

Повільно влийте в сковороду курячий бульйон і решту вина і тушкуйте, весь час перемішуючи, поки вміст не загусне.

Крок - 6
07

Потім додайте в сковорідку попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник, залийте молоко, вустерширський соус і засипте попередньо нашатковану дрібно петрушку.

Крок - 7
08

Потім додайте в сковороду, раніше приготовлену суміш з цибулі і печериць. Приправте все сіллю і чорним меленим перцем, якщо необхідно.

Крок - 8
09

Тепер покладіть в соус раніше підготовлену курку, накрийте ємність кришкою і тушкуйте близько 5 хвилин, щоб доготувати курку до кінця.

Крок - 9
10

Перекладіть куряче філе, тушковане з печерицями на маленьке блюдо або неглибоку тарілку, і полийте соусом. Ця страва дуже добре поєднується з пюре.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Лагман по уйгурськи - покроковий рецепт, фото 1 Лагман по уйгурськи 85 4 4 з 5 - детальніше -
Локшина пшенична - покроковий рецепт, фото 1 Локшина пшенична 50 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лобіо з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Лобіо з м’ясом 50 6 3 з 5 - детальніше -
Шарлотка - покроковий рецепт, фото 1 Шарлотка 85 3 3 з 5 - детальніше -
Соте з брокколі - покроковий рецепт, фото 1 Соте з брокколі 50 3 3 з 5 - детальніше -