Курячий суп зі шпинатом - ще один варіант легкого, смачного, але при цьому досить ситного обіду. А головне, що готується він досить швидко і легко.
Якщо у вас є каструля з товстими стінками, використовуйте її для приготування курячого супу зі шпинатом. Налийте в неї необхідну кількість оливкової олії і поставте на маленький вогонь.
Стебло селери помийте і на кухонній дошці розріжте навпіл уздовж, а потім наріжте поперек. Подрібнену селеру відправте в розігріту оливкову олію в каструлі.
Цибулину очистіть від лушпиння і розріжте навпіл. Половину наріжте дрібними кубиками і киньте в каструлю до селери.
Кілька невеликих зубчиків часнику очистіть від лушпиння. Розріжте кожен на кілька частин і відправте в каструлю.
Морквину очистіть від шкірки і помийте під краном. Натріть на крупній тертці і киньте в каструлю до інших овочів. Перемішайте і посмажте 2 - 3 хвилини.
Також вам знадобиться велике куряче філе. Зваріть його в підсоленій воді заздалегідь. Зараз наріжте готове м'ясо шматочками середнього розміру і відправте в каструлю. Знову перемішайте.
Через кілька хвилин додайте в каструлю курячий бульйон, який також необхідно заздалегідь підготувати. Посоліть за смаком і приправте чорним меленим перцем. Додайте ложку сушеного чебрецю і перемішайте.
Тепер прийшов час додати в суп вже приготовані картопляні ньокі. Все перемішайте і варіть 3 - 4 хвилини.
Також вам знадобиться не дуже жирна сметана, 15% жирність цілком підійде. Додайте її зараз в каструлю з супом, нехай закипить.
Листя шпинату помийте під проточною водою. Після відправте їх в каструлю до решти інгредієнтів. Перемішайте і варіть ще протягом кількох хвилин. Курячий суп зі шпинатом готовий. Розлийте по тарілках і подавайте до столу гарячим. Смачного!
Випадкові рецепти