Укр
Рус
Курячий суп Перші страви В’єтнамська кухня

Курячий суп зі шпинатом

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

814 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курячий суп зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: В’єтнамська кухня, Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Курячий суп зі шпинатом - ще один варіант легкого, смачного, але при цьому досить ситного обіду. А головне, що готується він досить швидко і легко.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячий суп зі шпинатом" (на 100 грам)

  • Білки6 гр.
  • Жири7.3 гр.
  • Вуглеводи1.3 гр.
  • Калорії102 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Якщо у вас є каструля з товстими стінками, використовуйте її для приготування курячого супу зі шпинатом. Налийте в неї необхідну кількість оливкової олії і поставте на маленький вогонь.

Крок - 1
02

Стебло селери помийте і на кухонній дошці розріжте навпіл уздовж, а потім наріжте поперек. Подрібнену селеру відправте в розігріту оливкову олію в каструлі.

Крок - 2
03

Цибулину очистіть від лушпиння і розріжте навпіл. Половину наріжте дрібними кубиками і киньте в каструлю до селери.

Крок - 3
04

Кілька невеликих зубчиків часнику очистіть від лушпиння. Розріжте кожен на кілька частин і відправте в каструлю.

Крок - 4
05

Морквину очистіть від шкірки і помийте під краном. Натріть на крупній тертці і киньте в каструлю до інших овочів. Перемішайте і посмажте 2 - 3 хвилини.

Крок - 5
06

Також вам знадобиться велике куряче філе. Зваріть його в підсоленій воді заздалегідь. Зараз наріжте готове м'ясо шматочками середнього розміру і відправте в каструлю. Знову перемішайте.

Крок - 6
07

Через кілька хвилин додайте в каструлю курячий бульйон, який також необхідно заздалегідь підготувати. Посоліть за смаком і приправте чорним меленим перцем. Додайте ложку сушеного чебрецю і перемішайте.

Крок - 7
08

Тепер прийшов час додати в суп вже приготовані картопляні ньокі. Все перемішайте і варіть 3 - 4 хвилини.

Крок - 8
09

Також вам знадобиться не дуже жирна сметана, 15% жирність цілком підійде. Додайте її зараз в каструлю з супом, нехай закипить.

Крок - 9
10

Листя шпинату помийте під проточною водою. Після відправте їх в каструлю до решти інгредієнтів. Перемішайте і варіть ще протягом кількох хвилин. Курячий суп зі шпинатом готовий. Розлийте по тарілках і подавайте до столу гарячим. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти