Укр
Рус
Курячий суп Перші страви Російська кухня

Курячий суп з плавленим сиром

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

662 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Курячий суп з плавленим сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Курячий суп з плавленим сиром за цим рецептом дуже кремовий, смачний і легкий, який ідеально підходить для неспокійних буднів, коли діти вдома. Ця перша страва також відмінно підходить для спокійних вихідних. По суті, це обов'язковий рецепт супу на кожну осінь і зиму, коли страва зігріє в холодні вечори.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячий суп з плавленим сиром" (на 100 грам)

  • Білки6.5 гр.
  • Жири5.3 гр.
  • Вуглеводи3.4 гр.
  • Калорії91 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте трохи оливкового або рослинного масла у великій каструлі або жаровні на середньому вогні. Далі додайте в гарячу олію попередньо очищену від лушпиння і нарізану фіолетову цибулю.

Крок - 1
02

Тепер відразу ж засипте в каструлю за цибулею попередньо очищений від нутрощів і насіння, а потім нарізаний дрібними кубиками червоний солодкий перець і обсмажуйте, постійно помішуючи, поки перець не стане м'яким і цибуля не буде прозорою.

Крок - 2
03

Тепер залийте в каструлю заздалегідь підготовлений курячий бульйон, засипте трохи меленого кмину і додайте гострий соус чилі (можна замінити на соус енчілада). Ретельно все перемішайте і доведіть вміст до кипіння.

Крок - 3
04

Зменшіть вогонь до середнього, додайте заздалегідь вимиті холодною водою, а потім на обробній дошці нарізані кубиками червоні помідори.

Крок - 4
05

Далі засипте в каструлю консервовані чорні боби (можна використовувати приварені), подрібнений зелений перець чилі і заздалегідь вимиту і дрібно нашатковану зелену цибулю. Знову гарненько все перемішайте, до об'єднання продуктів.

Крок - 5
06

Потім додайте в каструлю заздалегідь промиту і дрібно нарізану кінзу. Далі відразу ж додайте в каструлю попередньо відварену, охолоджену і подрібнену на волокна курячу грудку. Ретельно все розмішайте і дайте проваритися 10-15 хвилин.

Крок - 6
07

Зменшіть вогонь до мінімуму. Додайте в каструлю нарізаний невеликими кубиками плавлений сир (можна використовувати рідкий) і органічний натертий на крупній тертці мексиканський твердий сир. Ретельно перемішайте все, щоб об'єднати інгредієнти і продовжуйте помішувати, поки сири розчиняться і з'єднаються.

Крок - 7
08

Приправте курячий суп з плавленим сиром за смаком сіллю і чорним меленим перцем, розлийте в супниці, прикрасьте нарізаною зеленою цибулею, додатковим органічним подрібненим мексиканським сиром і подавайте до столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

М’ясне рагу - покроковий рецепт, фото 1 М’ясне рагу 85 5 3 з 5 - детальніше -
Биточки з фаршу - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з фаршу 50 4 3 з 5 - детальніше -
Биточки з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з яловичини 40 2 3 з 5 - детальніше -