Укр
Рус
Курячий суп Перші страви Литовська кухня

Курячий суп по-домашньому

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

1422 - переглядів
65 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Курячий суп по-домашньому - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Литовська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Сьогодні ми покажемо вам, як приготувати простий курячий суп по-домашньому. Це один дуже універсальний суп. Ви можете додати спагетті для локшини, або яку-небудь пасту, яка вам подобається.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячий суп по-домашньому" (на 100 грам)

  • Білки3.7 гр.
  • Жири4.9 гр.
  • Вуглеводи4.7 гр.
  • Калорії84 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для курячого супу вам знадобитися червоний солодкий болгарський перець, так як він додасть йому трохи червонуватого відтінку і цей перець більш м'ясистий і соковитий ніж інші види. Вимийте перець, зріжте плодоніжки, очистіть від насіння. Розріжте його на дві рівні частини, одну з них наріжте невеликим кубиком.

Крок - 1
02

Наступною візьміть морквину середнього розміру. Очистіть її за допомогою овочечистки, щоб зняти якомога тонше шкірку і залишити в овочі більше вітамінів. Гострим ножем розріжте моркву спочатку на слайси, товщиною до 5 міліметрів. Слайси наріжте соломкою, а потім на кубики однакового розміру.

Крок - 2
03

Сполосніть стебло селери і зелень петрушки під холодною водою. Петрушку промокніть серветкою. Наріжте селеру дрібними кубиками і накришить зелені листочки петрушки. Перекладіть на тарілку до інших овочів.

Крок - 3
04

Також вам знадобитися ріпчаста цибуля (для супу ви можете використовувати і інші сорти цибулі: шалот, порей, тільки потім враховуйте його кількість за розміром). Зніміть лушпиння з середньої цибулини. Сполосніть. Щоб під час нарізання цибулина тримала форму, не зрізайте хвостик. Наріжте цибулю дрібними кубиками.

Крок - 4
05

Подрібніть очищені зубки часнику і займіться курячим філе. Сполосніть м'ясо. Промокніть його паперовим рушником. Наріжте філе тонкими слайсами, а потім на смужки поперек волокон.

Крок - 5
06

Всі інгредієнти для курячого супу підготовлені. Залишилося все з'єднати. Поставте на плиту каструлю. Додайте в неї оливкове і вершкове масло. Розігрівайте на середньому вогні, поки вершкове масло повністю не розтопиться.

Крок - 6
07

У розігріте масло висипте нарізану цибулю і подрібнений часник. Додайте до них по кілька пучок солі і чорного меленого перцю. Регулярно помішуючи дерев'яною лопаткою, готуйте цибулю з часником 3 хвилини.

Крок - 7
08

Як тільки цибуля і часник стали м'якими, покладіть в каструлю інші нарізані овочі: солодкий перець, селеру, моркву і шматочки курячого філе. Готуйте все разом періодично помішуючи ще близько 3 хвилин.

Крок - 8
09

У підсмажені трохи овочі з м'ясом висипте пшеничне борошно, перемішайте, щоб борошно добре обволокло вміст каструлі. Додайте чебрець і овочевий бульйон. Накрийте каструлю кришкою і доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь. Готуйте 10 хвилин.

Крок - 9
10

Через 10 хвилин додайте в каструлю свіжий зелений горошок або заморожений, тільки попередньо необхідно розморозити його. Накрийте каструлю знову і варіть все 10 хвилин. Потім влийте молоко, постійно помішуючи і покладіть петрушку. Готуйте ще 5 хвилин.

Крок - 10
11

Подавайте курячий суп гарячим. За рахунок додавання в суп пшеничного борошна він придбає кремообразную текстуру. Смачного.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Рагу без м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Рагу без м’яса 60 4 3 з 5 - детальніше -
Свекольник гарячий - покроковий рецепт, фото 1 Свекольник гарячий 70 2 2 з 5 - детальніше -
Каша рисова на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Каша рисова на молоці 45 3 2 з 5 - детальніше -
Кабачкова лазанья - покроковий рецепт, фото 1 Кабачкова лазанья 50 3 3 з 5 - детальніше -