Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Туніська кухня

Курячий шашлик

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

756 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курячий шашлик - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Туніська кухня, Угорська кухня, Японська кухня, Болгарська кухня, Корейська кухня, Французька кухня, Українська кухня, Валлійська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Курячий шашлик хороший тим, що він ніжний, легкий і нежирний, і тому підходить тим, хто дотримується дієти. Пропонуємо рецепт надзвичайно смачного курячого шашлику з простих інгредієнтів. В результаті вийде м'яка і апетитна курочка з картопляним гарніром.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячий шашлик" (на 100 грам)

  • Білки7.9 гр.
  • Жири5.4 гр.
  • Вуглеводи8.1 гр.
  • Калорії116 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Картоплю вимийте, очистіть від шкірки і наріжте тонкими скибочками.

Крок - 1
02

Форму для випічки змастіть рослинною олією і викладіть на дно картопляні слайси.

Крок - 2
03

Філе курячого стегна вимийте, просушіть паперовими рушниками і наріжте зручними шматочками. Перекладіть курку в миску, посоліть і поперчіть.

Крок - 3
04

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте тонкими кільцями. Додайте цибульні кільця в миску з куркою.

Крок - 4
05

Влийте оцет і перемішайте ложкою до рівномірного розподілу інгредієнтів. Надішліть курку в холодильник маринуватися на 1-2 години.

Крок - 5
06

Замариновану курятину нанизайте на шпажки, чергуючи з цибулею. Утворені шашлики викладіть у форму поверх картоплі.

Крок - 6
07

Розігрійте духовку до 200 градусів Цельсія і відведіть туди форму з курячими шашликами і картоплею на 30 хвилин. Через півгодини вийміть страву з духовки, переверніть шашлики нижньою стороною вгору і знову відправте запікатися, на цей раз на 10 хвилин. Нам потрібно, щоб шашлички подрумянились і придбали апетитну кірочку.

Крок - 7
08

Подавайте страву порційно. Викладіть на тарілку слайси запеченої картоплі, а на них покладіть курячий шашлик (краще відразу кілька). Шашлики ніжні, м'які і приголомшливо смачні. Насичена виділеним з курки соком картопля підходить до них ідеально. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Ескалоп з курки - покроковий рецепт, фото 1 Ескалоп з курки 45 4 3 з 5 - детальніше -
Рулет «Баунті» (без випічки) - покроковий рецепт, фото 1 Рулет «Баунті» (без випічки) 50 3 3 з 5 - детальніше -
Лазанья без м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья без м’яса 40 3 3 з 5 - детальніше -