Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Курячий рулет з омлетом

( 4.8750 4 516 16 оцінок)

1846 - переглядів
85 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Курячий рулет з омлетом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В пароварці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ситну, незвичайну і гарну страву - курячий рулет з омлетом, приготувати не займе багато часу і не складно. Рулет можна подати як другу гарячу страву і здивувати гостей або рідних.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячий рулет з омлетом" (на 100 грам)

  • Білки8.8 гр.
  • Жири28.1 гр.
  • Вуглеводи8.5 гр.
  • Калорії328 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Можете взяти будь-яку частину курки для приготування начинки, будь це філе, стегна або ніжки. М'ясо промийте під проточною водою і промокніть паперовим рушником. Якщо це стегна або ніжки - зніміть з них шкіру і зріжте м'ясо з кістки. Наріжте м'ясо на дрібні шматочки. Перекладіть в окрему миску, в якій буде пізніше змішуватися начинка для рулету.

Крок - 1
02

Часник очистіть від лушпиння, сполосніть і подрібніть ножем. Яйця розділіть на жовток і білок. Вам знадобитися тільки білок, він стане сполучним компонентом для інгредієнтів, щоб вони не розвалювалися під час приготування.

Крок - 2
03

Встановіть на плиту невелику сковорідку. Додайте в неї рослинне масло і подрібнений часник. Обсмажте його до м'якості, постійно помішуючи, щоб він не пригорів.

Крок - 3
04

Візьміть миску з нарізаним курячим м'ясом і додайте в неї обсмажений часник, цукор, сіль, яєчні білки, кукурудзяну і пшеничну муку, кунжутне масло і соєвий соус. Змішайте всі інгредієнти до однорідного стану. Поки відставте.

Крок - 4
05

Тепер необхідно ще приготувати омлет, в який буде завертатися начинка. Помістіть всі інгредієнти для омлету в глибоку миску. Змішайте їх з допомогою блендера або вінчиком, щоб не залишилося грудочок. На розігріту сковорідку налийте невелику кількість суміші, омлет повинен бути тонким, як млинець, обсмажте з обох сторін.

Крок - 5
06

Увімкніть пароварку, мультиварку або просто поставте на плиту каструлю з водою, встановивши на неї сито, доведіть воду до кипіння. Спочатку рулети готуватимуться на пару. Всі компоненти для рулету готові. Покладіть на стіл шматок фольги, на неї омлет.

Крок - 6
07

На ближню до вас сторону викладіть начинку. Акуратно скачайте рулет, щоб млинець не порвався. Загорніть рулет у фольгу, загніть обов'язково бічні порожні частини фольги.

Крок - 7
08

Загорнуті рулети помістіть в пароварку і готуйте 20-30 хвилин. Готові курячі рулети з омлетом наріжте шматочками 1,5-2 сантиметри. Шматочки обсмажте у великій кількості рослинного масла, в раніше розігрітій сковороді, до утворення рум'яної скоринки.

Крок - 8
09

Курячий рулет з омлетом подавайте гарячим з будь-яким соусом, зеленню або свіжим салатом - на ваш розсуд. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Торт Лебедине озеро - покроковий рецепт, фото 1 Торт Лебедине озеро 120 7 3 з 5 - детальніше -
Пхалі з цвітної капусти - покроковий рецепт, фото 1 Пхалі з цвітної капусти 40 3 3 з 5 - детальніше -
Як подати оселедець - покроковий рецепт, фото 1 Як подати оселедець 30 1 2 з 5 - детальніше -
Компот «Асорті» - покроковий рецепт, фото 1 Компот «Асорті» 30 1 2 з 5 - детальніше -