Укр
Рус
Курячий суп Перші страви Фінська кухня

Курячий крем-суп

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

969 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Курячий крем-суп - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Фінська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Курячий крем-суп - смачна, легка і корисна перша страва, яку можна давати навіть маленьким дітям. Суп за цим рецептом виходить наваристим, в міру жирним, з приємною вершковою текстурою. А морква надає йому апетитний сонячний відтінок. Суп легко готується і прекрасно насичує.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячий крем-суп" (на 100 грам)

  • Білки5.9 гр.
  • Жири12.2 гр.
  • Вуглеводи2.8 гр.
  • Калорії147 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Курку промийте і просушіть паперовими рушниками. Наберіть в каструлю воду, поставте на плиту і відправте курку варитися. Коли вода закипить, посоліть і поперчіть бульйон за смаком, всипте запашний перець горошком.

Крок - 1
02

У процесі варіння знімайте утворену на поверхні піну, щоб курячий бульйон вийшов прозорим. Коли курка звариться, процідіть вміст каструлі через сито. Бульйон поверніть в каструлю, а у курки відокремте м'ясо від кісток і дрібно поріжте ножем.

Крок - 2
03

В окремій каструлі розігрійте вершкове масло і злегка обсмажте на ньому овочеву суміш для супу.

Крок - 3
04

Влийте курячий бульйон, доведіть до кипіння і варіть, поки овочі не стануть м'якими.

Крок - 4
05

Частину овочів шумівкою перекладіть на тарілку, а решту разом з бульйоном перебийте занурювальним блендером в пюре.

Крок - 5
06

Знову доведіть суміш до кипіння, додайте сметану і перемішайте. Коли суп знову закипить, відправте в каструлю відкладені овочі і подрібнене куряче м'ясо. Перемішайте, доведіть до кипіння і вимкніть вогонь.

Крок - 6
07

Перелийте курячий крем-суп в порційну тарілку, прикрасьте дрібно нарізаною зеленню (будь-яка за смаком) і подавайте до столу. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Холодець з півня - покроковий рецепт, фото 1 Холодець з півня 50 4 3 з 5 - детальніше -
Булочка з маком - покроковий рецепт, фото 1 Булочка з маком 65 3 3 з 5 - детальніше -
Фаршировані помідори в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Фаршировані помідори в духовці 50 3 3 з 5 - детальніше -