Укр
Рус
Эскалоп Другі страви Австрійська кухня

Курячий ескалоп на сковорідці гриль

( 4.9333 4 515 15 оцінок)
1286 - переглядів
50 хвилинпорцій - 2складність - 3 з 5
Курячий ескалоп на сковорідці гриль - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австрійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Пряний, ароматний і соковитий всередині курячий ескалоп, приготований на сковорідці гриль - відмінно підійде для ситної вечері в колі сім'ї.

Інгредієнти

  • Сіль 1/2 ч.л
  • Оливкова олія 1 ст.л
  • Кмин 1 ч.л
  • Каррі 1/2 ч.л
  • Перець чорний мелений 1/2 ч.л
  • Паприка 1/2 ч.л
  • Діжонська гірчиця 1 ч.л
  • Куряче філе 2 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Куряче філе промийте і промокніть паперовим рушником. Розріжте кожне філе уздовж на дві частини. У вас вийде чотири шматки. Трохи відбийте його кухонним молотком або качалкою.

Крок - 1
02

Викладіть філе на тарілку або залиште на обробній дошці. Приправте куряче м'ясо сіллю і чорним меленим перцем, добре втирайте їх руками. Додайте приправу каррі, рівномірно розподіліть її по поверхні, ретельно втираючи в м'ясо.

Крок - 2
03

Потім посипте м'ясо кмином, він додасть м'ясу пряного аромату. Якщо у вас зерна кмину, трохи їх подрібніть в ступці або покладіть на обробну дошку і роздушіть їх ложкою, щоб посилити смак і аромат страви.

Крок - 3
04

Солодкою копченою паприкою змастіть кожен шматочок курячих філе. Вона додасть м'ясу насиченого кольору, м'якого аромату копченості та багаття. Паприка добре поєднується з кмином, тому вибір очевидний. Тепер нанесіть на м'ясо діжонську гірчицю, розподіливши її ложкою на поверхні курячого м'яса.

Крок - 4
05

Полийте курячі грудки оливковою олією. Складіть їх в невелику ємність, поклавши один на одного. Накрийте кришкою або харчовою плівкою, поставте в холодильник на 1 годину, щоб м'ясо просочилося смаками і ароматами спецій.

Крок - 5
06

З плином часу дістаньте промаринуватися курячі філе з холодильника. Встановіть на плиту сковорідку гриль і розігрійте на середньому вогні. У сковороду гриль, як правило, будь-якої жир не додається, тим більше що ви змащували куряче м'ясо оливковою олією. Також під час смаження будь-яке м'ясо пускає сік і виділяє жир - цього буде достатньо, щоб м'ясо добре приготувалося.

Крок - 6
07

На розігріту сковороду покладіть курячі філе. Обсмажуйте з двох сторін до появи рум'яної скоринки і характерних для гриля смуг. Можете перевернути шматки кілька разів, щоб на них утворився ромбоподібний малюнок.

Крок - 7
08

Готовий курячий ескалоп, приготований на сковорідці гриль, подавайте гарячим з шматочком лимона або лайма. А також з салатом або тушкованими овочами. Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Эскалоп с грибами - покроковий рецепт, фото 1 Эскалоп с грибами 40 2 3 з 5 - детальніше -
Эскалоп куриный - покроковий рецепт, фото 1 Эскалоп куриный 40 4 2 з 5 - детальніше -
Эскалоп из куриного филе - покроковий рецепт, фото 1 Эскалоп из куриного филе 50 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лобио из зеленой фасоли - покроковий рецепт, фото 1 Лобио из зеленой фасоли 50 4 3 з 5 - детальніше -
Мороженое пломбир - покроковий рецепт, фото 1 Мороженое пломбир 40 1 3 з 5 - детальніше -
Шаурма с мясом - покроковий рецепт, фото 1 Шаурма с мясом 30 4 2 з 5 - детальніше -
Гуакамоле классический рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Гуакамоле классический рецепт 55 1 3 з 5 - детальніше -