Укр
Рус
Бульйон Перші страви Російська кухня

Курячий бульйон з домашньою локшиною

( 4.7143 4 514 14 оцінок)

1657 - переглядів
60 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Курячий бульйон з домашньою локшиною - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Курячий бульйон з домашньою локшиною - гідний обід. Адже він - легкий, але при цьому апетитний і дуже ситний. У магазинах на сьогоднішній день досить великий асортимент макаронних виробів, тому рідко хто готує локшину в домашніх умовах. Я рекомендую все таки зробити це вдома.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячий бульйон з домашньою локшиною" (на 100 грам)

  • Білки6.3 гр.
  • Жири4.2 гр.
  • Вуглеводи6.3 гр.
  • Калорії91 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу займіться підготовкою інгредієнтів для бульйону. З курячих стегон зніміть шкіру і добре промийте.

Крок - 1
02

Ріпчасту цибулю і моркву очистіть, помийте під проточною водою. Наріжте дрібними кубиками.

Крок - 2
03

Стебла селери також необхідно сполоснути і нарізати невеликими кубиками. Гриби почистіть, сполосніть і наріжте пластинками. Зелень петрушки промийте під проточною водою і дрібно наріжте.

Крок - 3
04

Візьміть каструлю з товстим дном, поставте на плиту, налийте олію і розігрійте на середньому вогні. Додайте в каструлю нарізані: цибулю, часник, моркву, селеру, гриби і петрушку. Смажте на середньому вогні, поки овочі не стануть м'якими, приблизно 5-7 хвилин, періодично помішуючи.

Крок - 4
05

На овочі викладіть курячі гомілки. Залийте водою. Приправте майбутній бульйон невеликою кількістю солі, чорним меленим перцем, додайте пластівці червоного перцю і лавровий лист. Накрийте каструлю кришкою і доведіть до кипіння бульйон, і відразу ж зменшіть вогонь до мінімуму. Варіть протягом 1 години.

Крок - 5
06

Поки вариться бульйон, приготуйте домашню локшину. Для цього вам знадобитися борошно, яйця і вода. Змішайте борошно з сіллю. Висипте гіркою і в центрі зробіть колодязь.

Крок - 6
07

Вбийте яйця і поступово змішуйте з борошном, щоб вийшло тісто. Якщо воно виходить сильно крутим, додайте трохи води і знову замішуйте, поки тісто не вийде м'яким і пластичним.

Крок - 7
08

Розділіть тісто на 4 частини. На злегка присипаній борошном поверхні розкачайте тісто, завтовшки приблизно в 2 міліметри. Поверніть пласт тіста рулетом і розріжте його ножем поперек на шматочки шириною приблизно 5 мм.

Крок - 8
09

Поставте на плиту велику каструлю з водою. Доведіть до кипіння і посоліть. Занурте туди локшину і готуйте до стану альденте, приблизно 2-3 хвилини. Час приготування буде залежати від розміру вашої локшини. Потім злийте воду. Поки відставте.

Крок - 9
10

Поверніться до бульйону. Вимкніть вогонь. Вийміть куряче м'ясо і дайте трохи охолонути. Коли м'ясо остигне, видаліть кістку і розберіть його на волокна або розріжте ножем.

Крок - 10
11

Надішліть курку назад у бульйон і додайте зварену локшину. Перемішайте. Спробуйте бульйон і в разі потреби додайте сіль і мелений перець.

Крок - 11
12

Готовий курячий бульйон з домашньою локшиною подавайте в гарячому вигляді. За бажанням можна перед подачею додати зелень петрушки або кропу. Смачного.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Плов зі свининою - покроковий рецепт, фото 1 Плов зі свининою 60 5 3 з 5 - детальніше -
Ростбіф зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Ростбіф зі свинини 85 3 3 з 5 - детальніше -
Пісочне печиво з джемом - покроковий рецепт, фото 1 Пісочне печиво з джемом 55 4 3 з 5 - детальніше -
?>