Укр
Рус
Курячий суп Перші страви Українська кухня

Курячий суп з вермішеллю

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

805 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курячий суп з вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Курячий суп з вермішеллю - страва, знайома і улюблена з дитинства. Всі мами і бабусі в нашій країні готували такий суп. Головне достоїнство страви в тому, що вона легка, але при цьому поживна і корисна. Це один із найкращих м'ясних супів для тих, хто дотримується дієти. У розумних кількостях він талію не зіпсує, зате принесе задоволення прекрасним смаком і ароматом. Як готується апетитний курячий суп з вермішеллю, докладно описано в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячий суп з вермішеллю" (на 100 грам)

  • Білки5.5 гр.
  • Жири4.5 гр.
  • Вуглеводи3 гр.
  • Калорії75 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування курячого бульйону вичищену і випотрошену курку вимийте і висушіть. Покладіть в черевце половину від загальної кількості зеленої цибулі і нарізаного шматочками імбиру. Надішліть курку в каструлю, влийте воду і додайте цибулю і імбир. Поставте каструлю на сильний вогонь і доведіть вміст до кипіння. Після цього знизьте вогонь до середньо-низького і варіть курку протягом 4 годин.

Крок - 1
02

Потім вимкніть вогонь, вийміть курку з каструлі і відокремте м'ясо від кісток. Бульйон процідіть через сито.

Крок - 2
03

Вермішель або спагетті відваріть в підсоленій воді до готовності. Щоб не помилитися, керуйтеся інструкцією на упаковці. В кінці приготування додайте в каструлю з вермішеллю капустяні або салатні листя (ми взяли капусту Бок-Чой).

Крок - 3
04

Зелену цибулю вимийте, обтрусіть від вологи і наріжте тонкими кільцями. Викладіть подрібнену цибулю в тарілку для подачі. Всипте сіль і білий мелений перець. Ми використовуємо білий перець через його м'який смаку, але по бажанню можна взяти чорний.

Крок - 4
05

Влийте в тарілку гарячий курячий бульйон. Додайте вермішель і капусту. Зверху викладіть розібране на волокна куряче м'ясо.

Крок - 5
06

Простий, але дуже смачний курячий суп з вермішеллю готовий. Завдяки невеликій кількості спецій у страви натуральний смак і аромат. У супі немає нічого зайвого, але при цьому всього достатньо. Це дійсно легкий і апетитний курячий суп, який з'їдається із задоволенням. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Дині - молочний суп - покроковий рецепт, фото 1 Дині - молочний суп 30 3 2 з 5 - детальніше -
Форшмак одеський - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак одеський 30 4 3 з 5 - детальніше -
Пишне тісто для піци просто - покроковий рецепт, фото 1 Пишне тісто для піци просто 35 1 3 з 5 - детальніше -