Укр
Рус
Курячий суп Перші страви Італійська кухня

Курячий суп з яєчною локшиною

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

936 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курячий суп з яєчною локшиною - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Дієта: Спортивне харчування, Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей , Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Курячий суп з яєчною локшиною - найсмачніша домашня страва. Суп готується з курки з додаванням свіжих овочів та коріння. Смажити їх ми не будемо. Так смак у страви вийде м'якшим і природнішим. Родзинка супу – яєчна локшина, яку ми пропонуємо приготувати самостійно. Як це зробити, докладно описано у рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячий суп з яєчною локшиною" (на 100 грам)

  • Білки4.8 гр.
  • Жири3.6 гр.
  • Вуглеводи3.8 гр.
  • Калорії71 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розділіть курку на шматки. Вимийте їх та відправте в каструлю. Влийте воду так, щоб вона покривала курку приблизно на 2-3 пальці. Всипте сіль.

Крок - 1
02

Увімкніть вогонь і дочекайтеся кипіння. Коли на поверхні утворюється піна, видаліть її шумівкою.

Крок - 2
03

Закрийте кришкою каструлю і продовжуйте варити бульйон при слабкому кипінні протягом 60 хвилин. Тим часом займіться приготуванням локшини. Для цього просійте в миску борошно пшеничне. Додайте яєчні жовтки та сіль.

Крок - 3
04

Замісіть круте тісто. Вимішуйте його руками близько 15 хвилин. Сформуйте з тіста кульку, накрийте целофаном та відставте на півгодини.

Крок - 4
05

Моркву очистіть від шкірки, вимийте та наріжте невеликими кубиками.

Крок - 5
06

Таким же чином подрібніть коріння селери, пастернаку та петрушки.

Крок - 6
07

Болгарський перець різних кольорів вимийте і також наріжте кубиками. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і подрібніть кубиками.

Крок - 7
08

Тісто для локшини, що відпочило, викладіть на припилену борошном поверхню і розкотіть в тонкий пласт. Згорніть його трубочкою, придавіть зверху і тонко наріжте.

Крок - 8
09

Яєчну локшину, що вийшла, розділіть на волокна і відставте на півгодини, щоб вона злегка підсохла.

Крок - 9
10

Через годину варіння відправте в суп усі подрібнені овочі та коріння. Перемішайте інгредієнти та готуйте при слабкому кипінні ще 30 хвилин.

Крок - 10
11

Через зазначений час влийте в суп готовий бульйон та томатний сік. Знову вимішайте інгредієнти та додайте яєчну локшину. Варіть суп ще сім хвилин.

Крок - 11
12

Вимкніть вогонь, всипте в страву подрібнену свіжу петрушку, накрийте кришкою і дайте вмісту настоятися кілька хвилин.

Крок - 12
13

Потім розлийте курячий суп з яєчною локшиною по порційних тарілках і ставте на стіл. Страва яскрава, навариста, ароматна і напрочуд смачна. Смачного!

Крок - 13

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Мармелад з яблук - покроковий рецепт, фото 1 Мармелад з яблук 55 5 3 з 5 - детальніше -
Макаруни з кремом - покроковий рецепт, фото 1 Макаруни з кремом 65 3 3 з 5 - детальніше -
Маринад для грибів соєвий соус - покроковий рецепт, фото 1 Маринад для грибів соєвий соус 40 1 2 з 5 - детальніше -
Сушені апельсини - покроковий рецепт, фото 1 Сушені апельсини 80 1 2 з 5 - детальніше -