Укр
Рус
Курячий суп Перші страви Українська кухня

Курячий суп з галушками

( 4.9412 4 517 17 оцінок)

1370 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курячий суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей , Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Спосіб приготування: Варити

опис

Курячий суп зі свіжими овочами і пишними манними галушками, та ще й рясно посипаний зеленою петрушкою - це ситно, смачно і з особливим смаком.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячий суп з галушками" (на 100 грам)

  • Білки2.6 гр.
  • Жири1.6 гр.
  • Вуглеводи2.6 гр.
  • Калорії37 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготування курячого супу з галушками почніть з бульйону. Для цього вам знадобляться курячі стегенця з кісточкою. Помийте їх під проточною водою і складіть в каструлю. Залийте необхідною кількістю холодної води і поставте на великий вогонь.

Крок - 1
02

При закипанні на поверхні утворюється піна, ретельно зберіть її за допомогою шумівки. Зробіть вогонь трохи менше і залиште покипіти під кришкою протягом 15 - 20 хвилин.

Крок - 2
03

Поки курячі стегенця варяться, займіться підготовкою овочів. Моркву очистіть від шкірки і помийте під краном. Наріжте на кухонній дошці тонкими кружечками.

Крок - 3
04

Пастернак теж очистіть, а після сполосніть під проточною водою. Помістіть на ту ж кухонну дошку і розріжте на чотири частини вздовж. Після наріжте тонкими пластинками. Стебла селери і червоний солодкий перець помийте під краном. Наріжте на кухонній дошці кубиками середнього розміру.

Крок - 4
05

Цибулину очистіть від шкірки, сполосніть під холодною водою і наріжте дрібними кубиками.

Крок - 5
06

Нарізані овочі відправте в каструлю з бульйоном. Посоліть за смаком, дайте закипіти і варіть до м'якості на слабкому вогні.

Крок - 6
07

Тим часом приготуйте галушки. Відокремте яєчні білки від жовтків. В окремому посуді змішайте білки з дрібкою солі і збийте міксером до білої пишної маси.

Крок - 7
08

У миску з жовтками додайте трохи оливкового масла, ретельно розмішайте до отримання однорідної консистенції. Отриману масу акуратно вмішайте в збиті білки.

Крок - 8
09

У яєчну масу поступово додайте манну крупу і ретельно перемішайте, щоб не утворилися грудочки. Викладайте галушки з отриманого манного тіста чайною ложкою в каструлю з супом. Кожен раз занурюйте її в окріп. Накрийте каструлю кришкою і дайте покипіти 5 хвилин.

Крок - 9
10

Вимкніть вогонь і залиште каструлю накритою на 5 - 10 хвилин. Перед подачею посипте курячий суп з галушками дрібно нарізаною зеленою петрушкою. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Грецький салат - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат 20 4 2 з 5 - детальніше -
Террін з риби - покроковий рецепт, фото 1 Террін з риби 60 5 3 з 5 - детальніше -
Консервовані помідори вдома - покроковий рецепт, фото 1 Консервовані помідори вдома 75 1 3 з 5 - детальніше -