Укр
Рус
Курячий суп Перші страви Українська кухня

Курячий суп по-домашньому

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

1361 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Курячий суп по-домашньому - покроковий рецепт, фото 1

опис

Курячий суп по-домашньому - нескладна в приготуванні, але дуже апетитна і навариста перша страва. За цим рецептом домашній суп з курки виходить таким самим, як у мами або бабусі. Звичайно, у кожного свої дитячі спогади, але суп справді виходить чудово смачним. Не ресторанним, а саме домашнім.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячий суп по-домашньому" (на 100 грам)

  • Білки3.9 гр.
  • Жири3.1 гр.
  • Вуглеводи3.1 гр.
  • Калорії57 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте продукти для супу. Курку обробіть на шматочки, вимийте і просушіть паперовими рушниками. Моркву, картоплю, кабачок, коріння селери, пастернаку та петрушки очистіть від шкірки, вимийте і наріжте дрібними кубиками. Помідори і болгарський перець вимийте і подрібніть кубиками. Такими ж кубиками наріжте очищену від лушпиння цибулю. Зелень петрушки та любистка вимийте і дрібно порубайте ножем.

Крок - 1
02

Відправте курку в каструлю з водою, всипте сіль до смаку і доведіть рідину до кипіння. Коли з'явиться піна, зніміть її шумівкою та продовжуйте варити бульйон на повільному вогні (при слабкому кипінні).

Крок - 2
03

Коли м'ясо наполовину звариться, відправте в бульйон усі подрібнені овочі та коріння, крім помідорів та кабачків. Перемішайте та готуйте ще 20 хвилин.

Крок - 3
04

Через вказаний час додайте в суп кабачки та помідори. Знову перемішайте вміст каструлі і всипте дрібну вермішель. Посоліть на смак і варіть суп ще 5 хвилин, поки помідори і кабачки не дійдуть до готовності.

Крок - 4
05

Після цього вимкніть вогонь, всипте в каструлю подрібнену зелень і дайте трохи настоятися. Потім розлийте смачний курячий суп по-домашньому по порційних тарілках і подавайте на стіл. Страва виходить наваристою, але при цьому легкою і дієтичною. У ній зовсім немає олії, тому що овочі не засмажуються. Тому такий суп у розумних кількостях підійде навіть тим, хто стежить за фігурою та прагне схуднути. Смачного!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Буряковий борщ - покроковий рецепт, фото 1 Буряковий борщ 60 5 3 з 5 - детальніше -
Бульйон з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон з баранини 200 5 2 з 5 - детальніше -
М’ясо по-французьки в духовці - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо по-французьки в духовці 50 4 3 з 5 - детальніше -
Вафельні радянські трубочки - покроковий рецепт, фото 1 Вафельні радянські трубочки 60 3 3 з 5 - детальніше -