Укр
Рус
Відбивні Другі страви Французька кухня

Курячі відбивні у клярі

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

779 - переглядів
30 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Курячі відбивні у клярі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Курячі відбивні в клярі - популярна м'ясна страва, легка і корисна. Відбивні готуються з білого курячого м'яса, яке вважається дієтичним, тому така страва підходить практично всім. У рецепті розповідається, як зробити найсмачніші відбивні з курятини в ароматному пікантному клярі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі відбивні у клярі" (на 100 грам)

  • Білки11.6 гр.
  • Жири15.8 гр.
  • Вуглеводи13.7 гр.
  • Калорії250 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Філе курячої грудки вимийте та просушіть паперовими рушниками. З боків із внутрішньої сторони зробіть поздовжні надрізи, щоб «розгорнути» м'ясо і зробити тоншим.

Крок - 1
02

Підготовлені шматочки накрийте харчовою плівкою та відбийте кухонним молоточком. Робіть це акуратно, щоб лише розм'якшити, а не розірвати волокна. Після відбивання м'ясо має стати тонким та ніжним.

Крок - 2
03

Зробіть кляр для курки. Любисток вимийте, просушіть і дрібно поріжте ножем. Замість любистка можна використовувати іншу пряну зелень: кінзу, петрушку, кріп, базилік тощо.

Крок - 3
04

Вбийте у миску яйця. Додайте солодкий соус чилі, соєвий соус та майонез. Всипте картопляний крохмаль і подрібнений любисток. Перемішайте інгредієнти вінчиком до однорідності.

Крок - 4
05

Кожну курячу відбивну зануріть у кляр, що вийшов, так, щоб він повністю покрив м'ясо.

Крок - 5
06

Розігрійте на сковороді рослинне масло і підсмажте на ньому курку до золотаво-коричневої скоринки з обох боків. Подавайте курячі відбивні у клярі на стіл гарячими. Як гарнір до них підійде смажена або відварена картопля, картопляне пюре, варений рис, макарони, а також свіжі або тушковані овочі. Щоб зробити страву ніжнішою і соковитішою, підберіть відповідний соус, наприклад, вершковий.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти