Укр
Рус
Курка Другі страви Чилійська кухня

Курячі відбивні в панірувальних сухарях

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

1904 - переглядів
45 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Курячі відбивні в панірувальних сухарях - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чилійська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

М'ясо з курки може зробити справжнє задоволення на кухні. Спробуйте простий рецепт курячих відбивних в панірувальних сухарях, і ви не пошкодуєте про це. Обід або вечеря, швидко, дешево і смачно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі відбивні в панірувальних сухарях" (на 100 грам)

  • Білки13.5 гр.
  • Жири7.8 гр.
  • Вуглеводи25.7 гр.
  • Калорії230 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Куряче стегно - це частина ноги без гомілки з птиці. Філе зі стегна курки відноситься до м'яса червоного відтінку, досить соковите, ніжне й ароматне. Але постарайтеся вибирати стегна фабричних курей, так як вони більш м'які, ніж у домашньої птиці. М'ясо з курячого стегна підходить для протушування, запікання і смаження. Отже, в першу чергу акуратно відокремте філе з курячого стегна, видаливши шкірку. Потім викладіть куряче філе на обробну дошку і з допомогою кухонного молотка трохи його відбийте. Посоліть м'ясо і приперчіть чорним меленим перцем.

Крок - 1
02

Далі в невелику миску розбийте куряче яйце. Тепер очистіть від лушпиння часник і на обробній дошці дрібно його нашаткуйте. Можна зубчики часнику видавити через чеснокодавку. Надішліть подрібнений часник в миску до яєць.

Крок - 2
03

Тепер додайте в миску вершки або сметану високої жирності, трохи гірчиці і за допомогою віночка ретельно все перемішайте, до однорідної не надто густої маси.

Крок - 3
04

Далі в іншу невелику миску засипте панірувальні сухарі і додайте сушену паприку. Потім на самій дрібній тертці натріть твердий сир і відправте в миску до сипучих інгредієнтів. Змішайте вміст миски, до об'єднання всіх продуктів.

Крок - 4
05

Тепер обережно викачайте кожен підготовлений шматок куриці в просіяному борошні. Потім умокніть в яєчну суміш і завершіть обгортання панірувальними сухарями.

Крок - 5
06

Тепер застеліть невелику форму для випічки кухонною фольгою і полийте невеликою кількістю рослинного масла. Потім викладіть поверх раніше підготовлене м'ясо в паніровці і накрийте другим листом фольги.

Крок - 6
07

Надішліть форму з курячим м'ясом в попередньо розігріту духовку до 180 градусів і запікайте близько 15 хвилин, не відкриваючи фольгу. Після зазначеного часу розкрийте фольгу і випікайте ще приблизно 15-20 хвилин (в залежності від розміру м'яса). Готові курячі відбивні в панірувальних сухарях подавайте до столу гарячими з скибочкою лимона і зеленню.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Котлети з судака - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з судака 60 3 3 з 5 - детальніше -
Філе хека в клярі - покроковий рецепт, фото 1 Філе хека в клярі 45 4 3 з 5 - детальніше -
Булочки з шинкою і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Булочки з шинкою і сиром 160 3 3 з 5 - детальніше -
Стейк тріски в духовці у фользі - покроковий рецепт, фото 1 Стейк тріски в духовці у фользі 45 2 2 з 5 - детальніше -