Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Курячі відбивні в клярі на сковороді

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

722 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курячі відбивні в клярі на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Все частіше господині вважають за краще готувати нежирне, але поживне м'ясо, тому вибирають курятину, а якщо бути точніше - курячу грудку. З цієї частини курячої тушки готується чимало всіляких страв, як для повсякденної трапези, таки і до святкового застілля. Курятина досить актуальна в будь-якому випадку, перш за все через те, що вона порівняно недорога, та й готується досить швидко. Одним з найбільш популярних є курячі відбивні в клярі на сковороді. Особливих клопотів приготування цієї страви вам не доставить, а на смак - дуже навіть.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі відбивні в клярі на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки17.9 гр.
  • Жири11 гр.
  • Вуглеводи9 гр.
  • Калорії217 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Курячі відбивні - cтрава дуже популярна, до того ж, неймовірно смачна. Використовуючи наш рецепт, ви приготуєте дуже рум'яні, соковиті, ніжні, до того ж, трохи пікантні, відбивні. Повірте, якщо ви вирішите скористатися нашим рецептом, курячі відбивні в клярі на сковороді, з рум'яною яєчною скоринкою, прикрасять будь-яке ваше свято. Але найголовніша перевага цього м'яса в тому, що за короткий час вам вдасться приготувати ситну і презентабельну страву. Ну, перш за все, щоб приступити до готування, потрібно принаймні придбати м'ясо, тобто, курку. Ну, а якщо точніше, беремо курячу грудку і розрізаємо на філе.

Крок - 1
02

Хочу дати невелику пораду: щоб курячу грудку можна було тонко нарізати уздовж всього шматочка, кладемо грудку на годину в морозилку. Тверде м'ясо ріжеться ножем набагато простіше, ніж размороженное. Чим тонше наріжемо, тим смачніше будуть відбивні. Тепер кожну частину філе викладаємо на дощечку і добре відбиваємо кухонним молотком. Можна загорнути м'ясо в плівку, щоб під час відбивання не бризкало.

Крок - 2
03

В окрему посудину розбиваємо яйце, додаємо суміш перців, коріандр, сушений імбир і часниковий порошок, а також сіль і молоти чорний перець. Яйце зі спеціями добре збиваємо за допомогою вилки в однорідну суміш.

Крок - 3
04

Відбитий шматок курятини добре посипаємо борошном з обох сторін. Потім м'ясо в борошні опускаємо в яєчну суміш і, перевертаючи, обмочуємо.

Крок - 4
05

Далі обвалюємо курячу відбивну в панірувальні сухарі і викладаємо на сковорідку з розтопленим вершковим маслом. До речі, важливо, щоб жир був дуже гарячим.

Крок - 5
06

Після цього зменшуємо вогонь і смажимо м'ясо на середньому вогні до рум'яної скоринки. Потім акуратно перевертаємо на інший бік і смажимо також до рум'яності.

Крок - 6
07

Готову курячу відбивну знімаємо з пательні і викладаємо на паперову серветку, іншою серветкою промочуємо жир і перекладаємо на тарілку. Подаємо курячі відбивні як гарячу страву, можна з гарніром, наприклад, відвареною картоплею. Також додаємо солоні огірки і можна додати улюблений соус.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Манник лимонний - покроковий рецепт, фото 1 Манник лимонний 50 4 3 з 5 - детальніше -
Закуска рафаелло з курки - покроковий рецепт, фото 1 Закуска рафаелло з курки 45 3 3 з 5 - детальніше -
Тріска по-китайськи - покроковий рецепт, фото 1 Тріска по-китайськи 40 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Рулька запечена в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Рулька запечена в духовці 120 4 3 з 5 - детальніше -
Жувальний мармелад - покроковий рецепт, фото 1 Жувальний мармелад 65 3 3 з 5 - детальніше -
Банановий пиріг до чаю - покроковий рецепт, фото 1 Банановий пиріг до чаю 60 4 3 з 5 - детальніше -