Курячі грудки, занурити в часникове масло і хлібні крихти з сиром, ніколи не залишаться недоїденими на столі!
Для початку, підготуйте всі потрібні інгредієнти для страви. Очистіть від лушпиння і наріжте дрібно зубчики часнику (можна видавити через чеснокодавку).
На обробній дошці за допомогою найбільшої терки натріть усі сири, що вам знадобляться для приготування цих відбивних.
Далі розтопіть вершкове масло в глибокому сотейнику на повільному вогні і киньте в нього раніше підготовлений часник. Обсмажуйте часник в олії на повільному вогні, постійно помішуючи близько п'яти хвилин до появи насиченого часникового аромату. Потім відставте сотейник в сторону, поки він не знадобиться вам знову.
Тепер займіться приготуванням м'яса. Кожен шматок курячої грудки накрийте харчовою плівкою і гарненько відбийте кухонним молотком стороною з великими зубцями. Але не старайтеся, оскільки курка дуже ніжне м'ясо і сильно відбиваючи його можна пошкодити або зовсім розірвати
Потім в дрібній мисці змішайте хлібні крихти, натертий сир Пармезан і сир Чеддер. Додайте також в миску суху петрушку, ложку сухого орегано, добре пріперчіть і посоліть. Ретельно розмішайте виделкою вміст миски.
Тепер занурте кожну курячу грудку в часникове масло, потім обваляйте м'ясо в суміші хлібної крихти.
Прийшов час відправити курячі відбивні в попередньо змащену олією форму для випічки. Зверху посипте відбивні сумішшю хлібної крихти, що залишилася.
Надішліть форму для випічки в попередньо розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте курячі відбивні близько 15 хвилин, поки м'ясо втратить свою рожевість і перестане просочуватись кров. Потім зменшіть температуру до 170 градусів і запікайте ще 20 хвилин.
Витягніть запечені курячі відбивні на тарілку і дайте трохи охолонути. Подавайте готові відбивні з гілочками свіжого кропу, посипавши дрібно натертим сиром.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти