Укр
Рус
Мясо Другі страви Українська кухня

Курячі відбивні в духовці

( 4.9048 4 521 21 оцінка)

2714 - переглядів
55 хвилин порцій - 8 складність - 3 з 5
Курячі відбивні в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Курячі грудки, занурити в часникове масло і хлібні крихти з сиром, ніколи не залишаться недоїденими на столі!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі відбивні в духовці" (на 100 грам)

  • Білки22.1 гр.
  • Жири4.8 гр.
  • Вуглеводи4.9 гр.
  • Калорії162 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку, підготуйте всі потрібні інгредієнти для страви. Очистіть від лушпиння і наріжте дрібно зубчики часнику (можна видавити через чеснокодавку).

Крок - 1
02

На обробній дошці за допомогою найбільшої терки натріть усі сири, що вам знадобляться для приготування цих відбивних.

Крок - 2
03

  Далі розтопіть вершкове масло в глибокому сотейнику на повільному вогні і киньте в нього раніше підготовлений часник. Обсмажуйте часник в олії на повільному вогні, постійно помішуючи близько п'яти хвилин до появи насиченого часникового аромату. Потім відставте сотейник в сторону, поки він не знадобиться вам знову.

Крок - 3
04

Тепер займіться приготуванням м'яса. Кожен шматок курячої грудки накрийте харчовою плівкою і гарненько відбийте кухонним молотком стороною з великими зубцями. Але не старайтеся, оскільки курка дуже ніжне м'ясо і сильно відбиваючи його можна пошкодити або зовсім розірвати

Крок - 4
05

Потім в дрібній мисці змішайте хлібні крихти, натертий сир Пармезан і сир Чеддер. Додайте також в миску суху петрушку, ложку сухого орегано, добре пріперчіть і посоліть. Ретельно розмішайте виделкою вміст миски.

Крок - 5
06

Тепер занурте кожну курячу грудку в часникове масло, потім обваляйте м'ясо в суміші хлібної крихти.

Крок - 6
07

Прийшов час відправити курячі відбивні в попередньо змащену олією форму для випічки. Зверху посипте відбивні сумішшю хлібної крихти, що залишилася.

Крок - 7
08

Надішліть форму для випічки в попередньо розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте курячі відбивні близько 15 хвилин, поки м'ясо втратить свою рожевість і перестане просочуватись кров. Потім зменшіть температуру до 170 градусів і запікайте ще 20 хвилин.

Крок - 8
09

Витягніть запечені курячі відбивні на тарілку і дайте трохи охолонути. Подавайте готові відбивні з гілочками свіжого кропу, посипавши дрібно натертим сиром.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Швидке тісто для пирога - покроковий рецепт, фото 1 Швидке тісто для пирога 60 1 2 з 5 - детальніше -
Іспанські чуррос - покроковий рецепт, фото 1 Іспанські чуррос 40 3 3 з 5 - детальніше -
Сазан у духовці з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Сазан у духовці з картоплею 75 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Карпаччо з курки - покроковий рецепт, фото 1 Карпаччо з курки 55 3 3 з 5 - детальніше -
Фрукти заморожені - покроковий рецепт, фото 1 Фрукти заморожені 35 1 2 з 5 - детальніше -
Полунично-банановий смузі - покроковий рецепт, фото 1 Полунично-банановий смузі 45 2 2 з 5 - детальніше -