Укр
Рус
Курка Другі страви Українська кухня

Курячі стегенця в тісті з овочами

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

758 - переглядів
70 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Курячі стегенця в тісті з овочами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Татарська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Курячі стегенця в тісті з овочами - смачна і ситна страва, що нагадує м'ясний пиріг. Це повноцінний сімейний обід або вечеря, яка сподобається і дорослим, і дітям. Спробувавши наш рецепт, ви будете готувати курку тільки так.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі стегенця в тісті з овочами" (на 100 грам)

  • Білки8.8 гр.
  • Жири7.7 гр.
  • Вуглеводи14.7 гр.
  • Калорії168 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

З'єднайте в одній ємності сушений часник, мелений чорний перець, коріандр і сіль. Перемішайте ложкою до однорідності.

Крок - 1
02

Курячі стегенця або гомілки промийте водою, очистіть від шкірки і складіть в ємність для запікання.

Крок - 2
03

З обох сторін покрийте їх вийшовшою приправою. Розігрійте духовку до 180 градусів і запікайте курку 20 хвилин.

Крок - 3
04

Картоплю очистіть від шкірки, промийте і наріжте часточками. Розігрійте на сковороді рослинне масло і обсмажте картоплю до золотистої скоринки, а потім перекладіть на тарілку.

Крок - 4
05

Вийміть стегенця з духовки і відправте на ту ж сковороду, де смажилася картопля. Обсмажте курку з обох сторін до рум'яності.

Крок - 5
06

Солодкий перець вимийте, просушіть і наріжте смужками. Додайте перець на сковороду до стегенця.

Крок - 6
07

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, наріжте тонкими півкільцями і теж відправте на сковороду. Накрийте кришкою і злегка протушкуйте.

Крок - 7
08

Приготуйте тісто. З'єднайте борошно з розпушувачем, яйцем, рослинним маслом і молоком.

Крок - 8
09

Вручну вимісити тісто. Зберіть його в кулю, оберніть харчовою плівкою і відправте на 10 хвилин в холодильник.

Крок - 9
10

Охолоджене тісто присипте борошном і розділіть на 2 рівні частини. Кожну розкачайте в тонкий пласт.

Крок - 10
11

Деко застеліть пергаментом і викладіть на нього один пласт тіста. Зверху покладіть стегенця і обсмажені овочі.

Крок - 11
12

Накрийте другим шаром тіста і защипніть краї. Змастіть верх пирога яєчним жовтком або сметаною і присипте кунжутом.

Крок - 12
13

Надішліть деко в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини. Подавайте курячі стегенця в тісті з овочами, порційно нарізавши шматочками. Смачного!

Крок - 13

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пастила для сироїдів - покроковий рецепт, фото 1 Пастила для сироїдів 360 2 2 з 5 - детальніше -
Окрошка на бульйоні - покроковий рецепт, фото 1 Окрошка на бульйоні 50 6 2 з 5 - детальніше -
Стейк з кети - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з кети 40 2 3 з 5 - детальніше -