Укр
Рус
Курка Другі страви Французька кухня

Курячі сердечка в сметані в мультиварці тушковані

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

2255 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курячі сердечка в сметані в мультиварці тушковані - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Це найкраща дегустація курячих сердечок, яку можете спробувати! Якщо ніколи раніше не готували сердечка в мультиварці, обов'язково це зробіть. Процес дуже легкий, але займає невелику частину часу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі сердечка в сметані в мультиварці тушковані" (на 100 грам)

  • Білки9.8 гр.
  • Жири12 гр.
  • Вуглеводи4.1 гр.
  • Калорії170 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, для початку, займіться головним продуктом цієї страви. Очистіть курячі серця, видаливши більшу частину жиру і всі очевидні артерії зовні. Потім ретельно вимийте очищені сердечка в декількох водах. Або ж замочіть їх ненадовго в холодній воді. Покладіть вимочені курячі сердечка в друшляк і залиште на час, щоб позбутися від зайвої рідини.

Крок - 1
02

Тим часом очистіть від лушпиння цибулю і на кухонній дошці дрібно її нашаткуйте. Засипте подрібнену цибулю в чашу мультиварки, додайте рослинне або оливкове масло і включіть режим «смаження». Обсмажуйте цибулю, постійно помішуючи, до розм'якшення цибулі.

Крок - 2
03

Потім очистіть від шкірки моркву і на обробній дошці наріжте її тонкими півкільцями або ж натріть на самій великій тертці. Надішліть моркву разом з курячими сердечками в чашу мультиварки до цибулі і обсмажуйте, помішуючи, близько 4 хвилин.

Крок - 3
04

Після закінчення зазначеного часу добре посоліть вміст мультиварки, приперчіть чорним меленим перцем і приправте приправами на свій смак (це можуть бути спеції до м'яса). Додайте так само в чашу лавровий лист, і в разі потреби залийте трохи води (не обов'язково так, як сердечка випускають досить багато м'ясної рідини). Перемішайте все і протоміть ще близько 2 хвилин.

Крок - 4
05

Далі засипте в чашу до сердечка борошно, ретельно все перемішайте і протоміть, до легкого загустіння вмісту.

Крок - 5
06

Потім відразу залийте в чашу мультиварки високої жирності сметану (можете використовувати домашню по можливості), добре все перемішайте, встановіть режим «тушкування» з певним часом і накрийте кришкою.

Крок - 6
07

Тушкуйте курячі сердечка в сметані зазначений час (це залежить від індивідуальності мультиварки, зазвичай це близько 35-40 хвилин), потім відкрийте кришку мультиварки, засипте в чашу заздалегідь нашаткований кріп і зелену цибулю і ретельно все перемішайте. Готові курячі сердечка подавайте з відвареним рисом або булгуром.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пряник - покроковий рецепт, фото 1 Пряник 50 5 3 з 5 - детальніше -
Глазур для кексів - покроковий рецепт, фото 1 Глазур для кексів 45 1 3 з 5 - детальніше -
Панакота простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Панакота простий рецепт 45 2 3 з 5 - детальніше -
Оладки дріжджові - покроковий рецепт, фото 1 Оладки дріжджові 45 2 3 з 5 - детальніше -