Укр
Рус
Сердечка Другі страви Кухня Греції

Курячі сердечка, тушковані в сметані з грибами

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

1319 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Курячі сердечка, тушковані в сметані з грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Греції

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Рекомендуємо приготувати до обіду соковиті курячі сердечка, тушковані в сметані з грибами. Готувати цю страву дуже легко і швидко. Інгредієнти легко доступні, практично дешеві. Такі тушковані сердечка чудово гармонують з пюре із картоплі або свіжим салатом з капусти.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі сердечка, тушковані в сметані з грибами" (на 100 грам)

  • Білки8.6 гр.
  • Жири9 гр.
  • Вуглеводи2.6 гр.
  • Калорії134 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Ретельно промийте кілька разів в холодній воді курячі серця, використовуючи друшляк або дрібне сито, і злийте воду. Далі укладіть вершкове масло або маргарин в невелику сковорідку і займіться підготовкою інших інгредієнтів. А саме, наріжте досить крупно заздалегідь очищену від лушпиння цибулю і відправте в сковороду.

Крок - 1
02

Далі наріжте дрібними шматочками раніше вимиті курячі сердечка і також відправте в сковорідку. Потім помийте ретельно проточною водою гриби (в цьому рецепті використовуйте печериці, адже вони швидше готуються), і на обробній дошці наріжте їх великими скибочками. Покладіть подрібнені гриби теж в сковороду до решти продуктів.

Крок - 2
03

Змішайте теплу воду в склянці з невеликою кількістю просіяного борошна і відставте на потім. Ви будете потребувати в суміші пізніше для приготування безпосередньо соусу до сердечка, щоб вона встигла настоятися.

Крок - 3
04

Розігрійте сковороду з вмістом на плиті, приправте сумішшю приправ (сіль, чорний мелений перець, прованські трави), перемішайте і смажте на помірному вогні. Приблизно через 45 хвилин все буде готово, і ви зможете присвятити себе соусу.

Крок - 4
05

Для цього в першу чергу залийте в сковорідку з вмістом сметану або вершки високої жирності, перемішайте і доведіть до кипіння. Коли вміст сковороди закипить, залийте в неї раніше підготовлену суміш борошна з водою і продовжуйте томити, постійно помішуючи, щоб вона не злиплася, і не утворилися грудки. Потім все знову протоміть, і курячі сердечка, тушковані в сметані з грибами готові. Подавайте сердечка зі свіжим картопляним пюре і салатом з капусти. Смачного!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Шинка монастирська - покроковий рецепт, фото 1 Шинка монастирська 145 1 2 з 5 - детальніше -
Кюфта бозбаш - покроковий рецепт, фото 1 Кюфта бозбаш 85 6 3 з 5 - детальніше -