Цей курячий рулет з грибами і беконом приготувати простіше, ніж ви думаєте. На столі страва виглядає абсолютно приголомшливо, може бути приготована з найрізноманітнішими начинками. Ви можете фарширувати рулет чим завгодно, але ми використовували начинку з грибів з часниковим беконом і шпинату, яка володіє тонким смаком і являє собою поєднання, яке завжди працює.
У каструлі з товстим дном обсмажте шматочки бекону на середньому вогні протягом 3-4 хвилин. Бекон повинен бути красивим і хрустким. Зніміть шматочки бекону зі сковороди і перекладіть на кухонний рушник, щоб видалити надлишки жиру. Видаліть зі сковороди зайвий жир бекону, залишивши близько столової ложки.
У цю ж сковороду додайте подрібнений часник і злегка обсмажте його близько хвилини. Додайте гриби і обсмажуйте до готовності приблизно 3-4 хвилини. Додайте подрібнений чебрець і добре перемішайте.
Додайте шпинат і готуйте ще хвилину. Додайте бекон і добре перемішайте. Добре приправте сіллю і перцем. Вимкніть полум'я, і перекладіть приготовлену начинку в миску.
Додайте в миску сир і вершки. Перемішайте ложкою і переконайтеся, що все добре. Тримайте в стороні.
Зробіть метелики курячої грудки: покладіть курячу грудку на обробну дошку долонею зверху. Гострим ножем наріжте курячу грудку горизонтально, починаючи від більш товстого кінця і до самого тонкого. Не розрізайте повністю на протилежну сторону, припиніть різати приблизно на півсантиметра від протилежного боку. Розкладіть її так, щоб вона нагадувала метелика.
Помістіть грудку між двома шматочками харчової плівки. Використовуючи качалку або молоток для м'яса, злегка відбийте курку і розрівняйте. Злегка приправте обидві сторони відбитої грудки сіллю і перцем.
Викладіть приблизно 3 столові ложки приготованої суміші грибів горизонтальною лінією на курячих грудях, трохи подалі від дна. Курячі грудки з начинкою всередині щільно скачайте. Підгинайте краї, поки катаєте. Закріпіть рулон, помістивши його швом вниз.
Підготовлений курячий рулет з грибами щільно загорніть харчовою плівкою і відправте в холодильник мінімум на годину.
Розігрійте ту ж сковороду, яку використовували раніше. При необхідності додайте ще беконного жиру або рослинного масла. Коли рулет стане гарячим, розгорніть його і покладіть швом вниз. Додайте зубчики часнику і гілочки чебрецю.
Готуйте з кожного боку по 3-4 хвилини, щоб курка придбала золотисто-коричневий колір з кожного боку. Після приготування перекладіть на обробну дошку і дайте полежати 7-10 хвилин. Використовуючи зубчастий ніж, відріжте від рулету шматочки розміром від 1/2 до 1 сантиметра і відкладіть для сервірування.
Приготуйте соус: додайте трохи борошна в сковороду на слабкому вогні і постійно збивайте, щоб вона не комковалась. Додайте курячий бульйон і продовжуйте збивати, поки добре не перемішаєте. Доведіть вміст до кипіння і вимкніть вогонь, коли воно загусне. Не забувайте постійно помішувати. Подавайте курячий рулет з грибами в супроводі пюре і підготовленої підливи.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти