Укр
Рус
Рулетики Закуски Італійська кухня

Курячі рулетики з грибами

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

1122 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курячі рулетики з грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Бельгійська кухня, Чилійська кухня, Болгарська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Цей курячий рулет з грибами і беконом приготувати простіше, ніж ви думаєте. На столі страва виглядає абсолютно приголомшливо, може бути приготована з найрізноманітнішими начинками. Ви можете фарширувати рулет чим завгодно, але ми використовували начинку з грибів з часниковим беконом і шпинату, яка володіє тонким смаком і являє собою поєднання, яке завжди працює.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі рулетики з грибами" (на 100 грам)

  • Білки11.1 гр.
  • Жири13.1 гр.
  • Вуглеводи3 гр.
  • Калорії180 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У каструлі з товстим дном обсмажте шматочки бекону на середньому вогні протягом 3-4 хвилин. Бекон повинен бути красивим і хрустким. Зніміть шматочки бекону зі сковороди і перекладіть на кухонний рушник, щоб видалити надлишки жиру. Видаліть зі сковороди зайвий жир бекону, залишивши близько столової ложки.

Крок - 1
02

У цю ж сковороду додайте подрібнений часник і злегка обсмажте його близько хвилини. Додайте гриби і обсмажуйте до готовності приблизно 3-4 хвилини. Додайте подрібнений чебрець і добре перемішайте.

Крок - 2
03

Додайте шпинат і готуйте ще хвилину. Додайте бекон і добре перемішайте. Добре приправте сіллю і перцем. Вимкніть полум'я, і ​​перекладіть приготовлену начинку в миску.

Крок - 3
04

Додайте в миску сир і вершки. Перемішайте ложкою і переконайтеся, що все добре. Тримайте в стороні.

Крок - 4
05

Зробіть метелики курячої грудки: покладіть курячу грудку на обробну дошку долонею зверху. Гострим ножем наріжте курячу грудку горизонтально, починаючи від більш товстого кінця і до самого тонкого. Не розрізайте повністю на протилежну сторону, припиніть різати приблизно на півсантиметра від протилежного боку. Розкладіть її так, щоб вона нагадувала метелика.

Крок - 5
06

Помістіть грудку між двома шматочками харчової плівки. Використовуючи качалку або молоток для м'яса, злегка відбийте курку і розрівняйте. Злегка приправте обидві сторони відбитої грудки сіллю і перцем.

Крок - 6
07

Викладіть приблизно 3 столові ложки приготованої суміші грибів горизонтальною лінією на курячих грудях, трохи подалі від дна. Курячі грудки з начинкою всередині щільно скачайте. Підгинайте краї, поки катаєте. Закріпіть рулон, помістивши його швом вниз.

Крок - 7
08

Підготовлений курячий рулет з грибами щільно загорніть харчовою плівкою і відправте в холодильник мінімум на годину.

Крок - 8
09

Розігрійте ту ж сковороду, яку використовували раніше. При необхідності додайте ще беконного жиру або рослинного масла. Коли рулет стане гарячим, розгорніть його і покладіть швом вниз. Додайте зубчики часнику і гілочки чебрецю.

Крок - 9
10

Готуйте з кожного боку по 3-4 хвилини, щоб курка придбала золотисто-коричневий колір з кожного боку. Після приготування перекладіть на обробну дошку і дайте полежати 7-10 хвилин. Використовуючи зубчастий ніж, відріжте від рулету шматочки розміром від 1/2 до 1 сантиметра і відкладіть для сервірування.

Крок - 10
11

Приготуйте соус: додайте трохи борошна в сковороду на слабкому вогні і постійно збивайте, щоб вона не комковалась. Додайте курячий бульйон і продовжуйте збивати, поки добре не перемішаєте. Доведіть вміст до кипіння і вимкніть вогонь, коли воно загусне. Не забувайте постійно помішувати. Подавайте курячий рулет з грибами в супроводі пюре і підготовленої підливи.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Холодець - покроковий рецепт, фото 1 Холодець 40 5 4 з 5 - детальніше -
Мімоза - покроковий рецепт, фото 1 Мімоза 35 4 3 з 5 - детальніше -
Квашена капуста - покроковий рецепт, фото 1 Квашена капуста 35 8 1 з 5 - детальніше -
Салат з редькою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з редькою 60 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Еклер з масляним кремом - покроковий рецепт, фото 1 Еклер з масляним кремом 50 5 2 з 5 - детальніше -
Святковий торт "Рафаелло" - покроковий рецепт, фото 1 Святковий торт "Рафаелло" 55 4 3 з 5 - детальніше -
Класичний фарширований перець - покроковий рецепт, фото 1 Класичний фарширований перець 60 3 2 з 5 - детальніше -