Курячі рулетики в беконі ніколи не бувають сухими. М'ясо курки ніжне само по собі, а що витопився з бекону жир надає йому дивовижну соковитість. Щоб довести смак і аромат курячих рулетиків до досконалості, досить додати в страву спеції. Подробиці описані в рецепті.
Змішайте в одній ємності мелений чорний перець, сушені чебрець, петрушку і часник, мелену паприку і сіль. Ретельно перемішайте, щоб суміш стала однорідною.
Курячі грудки вимийте, просушіть і наріжте великими шматочками. З одного боку зробіть на них глибокі надрізи, щоб вийшли кишеньки.
Посипте курку з обох сторін раніше приготовленою сумішшю приправ. Втирайте її в м'ясо, щоб воно просочилося смаками і ароматами спецій.
Моцареллу або будь-який інший твердий сир, який добре плавиться, натріть на тертці. Наповніть тертим сиром «кишеньки» всередині грудок.
Скибочки бекону викладіть внахлест на блюдо і оберніть ними кожен замаринований в спеціях і начинений сиром шматочок курки.
Утворені курячі рулетики в беконі викладіть на розігріту сковороду і смажте до золотисто-коричневої скоринки з усіх боків. Додаткового жиру не потрібно, достатньо того, що витопиться з бекону.
Коли рулетики зарум янятся, відправте їх в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 10 хвилин, щоб вони остаточно дійшли до готовності.
Подавайте запечені курячі рулетики в беконі з картопляним пюре і свіжою зеленню. Cтрава неймовірно ніжна, соковита і смачна. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти