Укр
Рус
Рулетики Закуски Кухня Греції

Курячі рулетики в беконі

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

864 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курячі рулетики в беконі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Греції, Марокканська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Курячі рулетики в беконі ніколи не бувають сухими. М'ясо курки ніжне само по собі, а що витопився з бекону жир надає йому дивовижну соковитість. Щоб довести смак і аромат курячих рулетиків до досконалості, досить додати в страву спеції. Подробиці описані в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі рулетики в беконі" (на 100 грам)

  • Білки22.8 гр.
  • Жири13.8 гр.
  • Вуглеводи0.4 гр.
  • Калорії227 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Змішайте в одній ємності мелений чорний перець, сушені чебрець, петрушку і часник, мелену паприку і сіль. Ретельно перемішайте, щоб суміш стала однорідною.

Крок - 1
02

Курячі грудки вимийте, просушіть і наріжте великими шматочками. З одного боку зробіть на них глибокі надрізи, щоб вийшли кишеньки.

Крок - 2
03

Посипте курку з обох сторін раніше приготовленою сумішшю приправ. Втирайте її в м'ясо, щоб воно просочилося смаками і ароматами спецій.

Крок - 3
04

Моцареллу або будь-який інший твердий сир, який добре плавиться, натріть на тертці. Наповніть тертим сиром «кишеньки» всередині грудок.

Крок - 4
05

Скибочки бекону викладіть внахлест на блюдо і оберніть ними кожен замаринований в спеціях і начинений сиром шматочок курки.

Крок - 5
06

Утворені курячі рулетики в беконі викладіть на розігріту сковороду і смажте до золотисто-коричневої скоринки з усіх боків. Додаткового жиру не потрібно, достатньо того, що витопиться з бекону.

Крок - 6
07

Коли рулетики зарум янятся, відправте їх в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 10 хвилин, щоб вони остаточно дійшли до готовності.

Крок - 7
08

Подавайте запечені курячі рулетики в беконі з картопляним пюре і свіжою зеленню. Cтрава неймовірно ніжна, соковита і смачна. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Домашній курячий суп 60 8 3 з 5 - детальніше -
Рис в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Рис в томатному соусі 50 4 3 з 5 - детальніше -
М’ясо з грибами - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо з грибами 60 4 3 з 5 - детальніше -
Салат Десяточка - покроковий рецепт, фото 1 Салат Десяточка 90 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Багет в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Багет в духовці 65 1 3 з 5 - детальніше -
Великодній куліч - покроковий рецепт, фото 1 Великодній куліч 140 1 3 з 5 - детальніше -
Торт бите скло зі сметаною - покроковий рецепт, фото 1 Торт бите скло зі сметаною 60 4 3 з 5 - детальніше -
М’ясний рулет з яйцем і сиром - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет з яйцем і сиром 75 1 3 з 5 - детальніше -