Укр
Рус
Рулетики Закуски Українська кухня

Курячі рулетики

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

657 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курячі рулетики - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Курячі рулетики - популярна страва у вигляді відбивної з курячої грудки з начинкою. Готують її по-різному. У цьому рецепті ми пропонуємо запанірувати рулетики в сухарях і посмажити у фритюрі. Так вони вийдуть хрусткими зовні і ніжними всередині. Впевнені, ця страва стане вашим сімейним фаворитом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі рулетики" (на 100 грам)

  • Білки12.1 гр.
  • Жири6.2 гр.
  • Вуглеводи15.6 гр.
  • Калорії174 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Філе курячої грудки вимийте, просушіть паперовими рушниками і розріжте вздовж навпіл, злегка не дорізаючи до краю.

Крок - 1
02

Розгорніть м'ясо по лінії розрізу і посипте чорним меленим перцем, сушеними цибулею і часником, а також сіллю. Потім переверніть грудку і зробіть те ж саме з іншого боку.

Крок - 2
03

Оберніть курку в спеціях харчовою плівкою і відбийте кухонним молоточком.

Крок - 3
04

Листя шпинату вимийте, просушіть і викладіть на відбите м'ясо. Зверху покладіть в'ялені помідори.

Крок - 4
05

За допомогою плівки скрутіть грудку рулетом і зафіксуйте край. Відставте курку на 30-60 хвилин, щоб м'ясо промаринувалося.

Крок - 5
06

Розтопіть на сковороді вершкове масло і злегка припустіть на ньому подрібнені часник і цибулю-шалот.

Крок - 6
07

Додайте на сковороду шпинат і нарізані кубиками в'ялені і свіжі помідори. Помішуючи, смажте до м'якості овочів.

Крок - 7
08

Влийте жирні вершки, всипте борошно, сіль і перець. Помішуючи, доведіть суміш до кипіння.

Крок - 8
09

Всипте тертий пармезан, перемішайте і тушкуйте, поки сир не розійдеться, а соус злегка не загусне.

Крок - 9
10

Загуснувий соус зніміть з плити і влийте лимонний сік. Сухарі панко з'єднайте з сіллю і перцем. Перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 10
11

В окрему ємність розбийте яйця і злегка збийте виделкою. Окремо змішайте борошно з сіллю і перцем до однорідності. Настояні курячі рулетики спочатку запаніруйте в борошні.

Крок - 11
12

Потім занурте в яйця. І нарешті обваляйте з усіх боків в сухарях.

Крок - 12
13

Розісмажте в каструлі рослинне масло для фритюру до 170 градусів. Смажте в ньому курячі рулетики до золотисто-коричневої скоринки.

Крок - 13
14

Готову курку викладіть на решітку або паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.

Крок - 14
15

Наріжте рулетики порційними шматочками і подавайте з вареними спагетті, свіжими овочами та зеленню, а також раніше приготованим вершковим соусом. Смачного!

Крок - 15

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Картопля тушкована - покроковий рецепт, фото 1 Картопля тушкована 50 5 3 з 5 - детальніше -
Сало - покроковий рецепт, фото 1 Сало 120 4 2 з 5 - детальніше -
Грибна галявина - покроковий рецепт, фото 1 Грибна галявина 40 6 4 з 5 - детальніше -
Рогалики на дріжджах - покроковий рецепт, фото 1 Рогалики на дріжджах 50 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк український 90 6 3 з 5 - детальніше -
Чахохбілі - покроковий рецепт, фото 1 Чахохбілі 60 5 4 з 5 - детальніше -
Гаспачо з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо з сиром 50 4 3 з 5 - детальніше -
Гуакамоле на новий лад - покроковий рецепт, фото 1 Гуакамоле на новий лад 40 1 2 з 5 - детальніше -