Укр
Рус
Рулетики Закуски Українська кухня

Курячі рулетики, загорнуті в бекон

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

1313 - переглядів
75 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Курячі рулетики, загорнуті в бекон - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Рецепт курячих рулетиків, загорнутих в бекон хороший як до свята, так і для обіднього столу. Хрустка сухість бекону компенсується ароматною і соковитою куркою. А в якості начинки можна використовувати сирний продукт, зелень, овочі або навіть гриби.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі рулетики, загорнуті в бекон" (на 100 грам)

  • Білки16.5 гр.
  • Жири15.3 гр.
  • Вуглеводи4.4 гр.
  • Калорії230 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Застеліть велику кухонну дошку харчовою плівкою. На плівку покладіть тонко нарізані смужки бекону трохи внахліст.

Крок - 1
02

Покладіть ще одну скибочку бекону перпендикулярно смужкам і відкиньте стрічки назад на горизонтальну смужку бекону (створивши так звану шахову дошку). Повторіть з іншою частиною бекону до щільного переплетення. Відкладіть на час в холодильник.

Крок - 2
03

У середню сковорідку покладіть вершкове масло, засипте подрібнений часник і обсмажуйте на середньому вогні до насиченого аромату, близько 30 секунд.

Крок - 3
04

Додайте в сковорідку вершки і доведіть до кипіння. Потім засипте попередньо натертий на дрібну тертку сир пармезан, нашатковану петрушку, сіль і чорний мелений перець, постійно помішуючи, поки сир не розплавиться і не залишиться грудочок.

Крок - 4
05

Вилийте половину суміші в миску з заздалегідь відвареним і подрібненим курячим філе, залишаючи іншу половину, щоб використовувати соус в кінці. Змішайте курку з соусом, поки вона не буде ретельно просякнута.

Крок - 5
06

На окремій дошці прихованою харчовою плівкою викладіть листи лазаньї, злегка внахлест один на одного. Розподіліть курячу суміш на листи, переконавшись, що ви залишаєте зазор в 1 см внизу з одного краю, щоб у тесту було місце для розкочування.

Крок - 6
07

Розігрійте духовку до 200 градусів. Помістіть шматочки сиру рівномірно по всій курці, потім покладіть ряд листя свіжого шпинату по центру між шматочками сиру.

Крок - 7
08

У той час як одна рука утримує шпинат на плоскій поверхні, іншою рукою піднімайте харчову плівку вгору, змушуючи лист закручуватися в рулет. Переконайтеся, що скручує щільно, поки все це не зібралося в акуратний згорнутий пакет.

Крок - 8
09

Перекладіть рулон (звільнивши від плівки) на дно плетіння з бекону і повторюйте процес обгортання в плівку, поки бекон щільно і повністю не оберне лист з куркою. Зніміть плівку і перенесіть рулет на деко. Надішліть блюдо в духовку і випікайте близько 25 хвилин, поки бекон не стане хрустким, але не занадто темним.

Крок - 9
10

Охолодіть блюдо протягом 15 хвилин, потім перенесіть рулет на обробну дошку. Наріжте щедрі порції товщиною 2 см і подавайте курячі рулетики, загорнуті в бекон з соусом. Насолоджуйтесь!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Штрудель з яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Штрудель з яблуками 30 5 2 з 5 - детальніше -
Торт Монастирська хата - покроковий рецепт, фото 1 Торт Монастирська хата 55 7 3 з 5 - детальніше -
Бургер з бужениною - покроковий рецепт, фото 1 Бургер з бужениною 20 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Запечена скумбрія з лимоном - покроковий рецепт, фото 1 Запечена скумбрія з лимоном 50 2 3 з 5 - детальніше -
Торт Новинка - покроковий рецепт, фото 1 Торт Новинка 70 5 4 з 5 - детальніше -
Макарони з броколі - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з броколі 35 3 3 з 5 - детальніше -