Укр
Рус
Рулетики Закуски Австрійська кухня

Курячі рулетики з сиром

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

907 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курячі рулетики з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австрійська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Курячі рулетики з сиром - класична французька страва, відома як «курка кордон блю». Соковиті і ароматні курячі грудки з тонкими шматочками шинки і твердого сиру - відмінна ідея для романтичної вечері на двох.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі рулетики з сиром" (на 100 грам)

  • Білки16.3 гр.
  • Жири10.9 гр.
  • Вуглеводи21.5 гр.
  • Калорії256 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Філе курячої грудки вимийте, просушіть, накрийте харчовою плівкою і відбийте кухонним молотком, щоб м'ясо стало м'якше і тонше.

Крок - 1
02

Утворені відбивні змастіть гірчицею, посоліть і поперчіть за смаком.

Крок - 2
03

Зверху викладіть тонко нарізану шинку. Вона повинна покрити курячі відбивні майже повністю.

Крок - 3
04

Тонко наріжте твердий сир (або купіть готовий житній) і викладіть поверх шинки.

Крок - 4
05

Поверніть курку рулетом, як на млинці, і, щоб не розгорнулася, скріпіть в декількох місцях зубочистками.

Крок - 5
06

Зробіть паніровку. У мисці з'єднайте пшеничне борошно і копчену паприку і перемішайте.

Крок - 6
07

Вийшовшою сумішшю посипте курячі рулетики з двох сторін.

Крок - 7
08

Черствий хліб перебийте блендером в крихту або візьміть готові панірувальні сухарі. Додайте прованські трави, часникову сіль і розтоплене вершкове масло. Перемішайте до однорідності.

Крок - 8
09

В окремій ємності збийте виделкою яйце. Занурте запаніровані в борошні курячі рулетики спочатку в яйце, а потім в суміш з сухарів з прянощами.

Крок - 9
10

На антипригарній сковороді розігрійте олію. Відведіть туди запаніровані рулетики і смажте до хрусткої скоринки з усіх боків.

Крок - 10
11

Перекладіть обсмажені рулети на деко і поставте в попередньо розігріту до 180 градусів духовку. Через 30 хвилин курка кордон блю буде готова. Викладіть курячі рулетики з сиром і шинкою на порційні тарілки і подавайте до столу. Вони м'які і дуже соковиті, з тягучою сирною начинкою і ароматом прованських трав. Смачного!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Слойка завитушка - покроковий рецепт, фото 1 Слойка завитушка 60 4 3 з 5 - детальніше -
Манник лимонний - покроковий рецепт, фото 1 Манник лимонний 50 4 3 з 5 - детальніше -
Гірчиця - покроковий рецепт, фото 1 Гірчиця 30 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Фондю на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Фондю на молоці 40 3 3 з 5 - детальніше -
Тушкована капуста зі свининою - покроковий рецепт, фото 1 Тушкована капуста зі свининою 55 4 3 з 5 - детальніше -
Бурякові котлети без яєць - покроковий рецепт, фото 1 Бурякові котлети без яєць 35 3 2 з 5 - детальніше -