Укр
Рус
Рулетики Закуски Російська кухня

Курячі рулетики по-французьки з грибами і сиром

( 4.7500 4 54 4 оцінки)
801 - переглядів
90 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Курячі рулетики по-французьки з грибами і сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Курячі рулетики зі спеціями, фаршировані болгарським перцем, грибами і цибулею з сиром.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі рулетики по-французьки з грибами і сиром" (на 100 грам)

  • Білки14.3 гр.
  • Жири6.3 гр.
  • Вуглеводи1.8 гр.
  • Калорії132 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку ретельно помийте під проточною водою і просушіть паперовим рушником курячі грудки. Використовуйте качалку або кухонний молоток, щоб відбити курячі грудки до товщини близько 0.5 сантиметри.

Крок - 1
02

Нагрійте оливкову чи рослинну олію в невеликій сковороді на середньому вогні. Покладіть в сковорідку попередньо вимиті і дрібно нарізані гриби, заздалегідь очищений від нутрощів і нарізаний невеликими шматочками болгарський перець, очищену від лушпиння і подрібнену ріпчасту цибулю і обсмажуйте, помішуючи, протягом 5 хвилин до готовності.

Крок - 2
03

Розігрійте духовку до 200 градусів. Злегка змастіть рослинною олією невелику форму для випічки. Помістіть щіпку попередньо натертого на крупній тертці твердого сиру в центр кожної курячої грудки.

Крок - 3
04

Помістіть велику ложку раніше підготовленої суміші з грибів і болгарського перцю зверху. Завершіть іншою такою ж щіпкою сиру.

Крок - 4
05

Акуратно згорніть курячу грудку так, щоб начинка була повністю всередині і не висипалася з боків. Закріпіть начинені шматки курки по краях зубочистками, щоб при запіканні м'ясо не розгорталося.

Крок - 5
06

Покладіть підготовлені начинені курячі рулетики в змащену форму для випічки. Посипте зверху рясно сумішшю спецій для м'яса. Акуратно укладіть невеликий шматочок вершкового масла зверху кожної курячої грудки.

Крок - 6
07

Надішліть форму з майбутньою стравою в попередньо розігріту духовку і випікайте до тих пір, поки курка не буде повністю прожарена, а спеції зверху м'яса утворять легку хрустку скоринку, приблизно 30-40 хвилин.

Крок - 7
08

Видаліть зубочистки з кожного запеченого шматка м'яса перед подачею на стіл. Ви можете подавати курку цілком, або розрізати скибочки навпіл. Подавайте курячі рулетики по-французьки з грибами і сиром зі свіжою зеленню руколи і листям салату

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рис з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Рис з фаршем 90 5 3 з 5 - детальніше -
Голубці - покроковий рецепт, фото 1 Голубці 110 6 4 з 5 - детальніше -
Класичний картопляний салат - покроковий рецепт, фото 1 Класичний картопляний салат 50 5 3 з 5 - детальніше -
Хінкалі - покроковий рецепт, фото 1 Хінкалі 70 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Тарталетки з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Тарталетки з грибами 35 4 3 з 5 - детальніше -
Закуска із помідор - покроковий рецепт, фото 1 Закуска із помідор 35 3 3 з 5 - детальніше -
Стейк з телятини на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з телятини на сковороді 45 2 3 з 5 - детальніше -