Курячі рулетики зі спеціями, фаршировані болгарським перцем, грибами і цибулею з сиром.
Для початку ретельно помийте під проточною водою і просушіть паперовим рушником курячі грудки. Використовуйте качалку або кухонний молоток, щоб відбити курячі грудки до товщини близько 0.5 сантиметри.
Нагрійте оливкову чи рослинну олію в невеликій сковороді на середньому вогні. Покладіть в сковорідку попередньо вимиті і дрібно нарізані гриби, заздалегідь очищений від нутрощів і нарізаний невеликими шматочками болгарський перець, очищену від лушпиння і подрібнену ріпчасту цибулю і обсмажуйте, помішуючи, протягом 5 хвилин до готовності.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Злегка змастіть рослинною олією невелику форму для випічки. Помістіть щіпку попередньо натертого на крупній тертці твердого сиру в центр кожної курячої грудки.
Помістіть велику ложку раніше підготовленої суміші з грибів і болгарського перцю зверху. Завершіть іншою такою ж щіпкою сиру.
Акуратно згорніть курячу грудку так, щоб начинка була повністю всередині і не висипалася з боків. Закріпіть начинені шматки курки по краях зубочистками, щоб при запіканні м'ясо не розгорталося.
Покладіть підготовлені начинені курячі рулетики в змащену форму для випічки. Посипте зверху рясно сумішшю спецій для м'яса. Акуратно укладіть невеликий шматочок вершкового масла зверху кожної курячої грудки.
Надішліть форму з майбутньою стравою в попередньо розігріту духовку і випікайте до тих пір, поки курка не буде повністю прожарена, а спеції зверху м'яса утворять легку хрустку скоринку, приблизно 30-40 хвилин.
Видаліть зубочистки з кожного запеченого шматка м'яса перед подачею на стіл. Ви можете подавати курку цілком, або розрізати скибочки навпіл. Подавайте курячі рулетики по-французьки з грибами і сиром зі свіжою зеленню руколи і листям салату
Схожі рецепти
Випадкові рецепти