Укр
Рус
Рулетики Закуски Білоруська кухня

Курячі рулети з сирною начинкою

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

823 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курячі рулети з сирною начинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Курячі рулети з сирною начинкою – легкий рецепт апетитної закуски з курки із сиром. Страва швидко і просто готується, а виходить смачною та поживною. Курячі рулети підійдуть як легкий сніданок або вечеря. А якщо доповнити їх овочевим, рисовим чи картопляним гарніром, вийде повноцінна обідня страва.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі рулети з сирною начинкою" (на 100 грам)

  • Білки19.5 гр.
  • Жири14.4 гр.
  • Вуглеводи0 гр.
  • Калорії221 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Філе курячої грудки вимийте і просушіть паперовими рушниками. За допомогою гострого ножа наріжте м'ясо тонкими поздовжніми скибочками.

Крок - 1
02

Приправте курку на смак сіллю, меленим чорним перцем і сушеним базиліком. Твердий сир натріть на тертці.

Крок - 2
03

Яйця вимийте, просушіть, розбийте в миску та збийте вилкою до однорідності. В окрему ємність всипте панірувальні сухарі.

Крок - 3
04

Візьміть трохи тертого сиру, стисніть у руці, щоб вийшла грудочка, викладіть його на замаринований у спеціях пласт курячої грудки і поверніть м'ясо у вигляді рулету.

Крок - 4
05

Щоб не розгорнувся під час термічної обробки, скріпіть зубочисткою. У такий же спосіб зробіть усі курячі рулети.

Крок - 5
06

Зануріть їх спочатку в яєчну масу, а потім запануйте в сухарях.

Крок - 6
07

Розігрійте на сковороді олію і підсмажте рулети до утворення рум'яної скоринки. Олії має бути багато (приблизно до середини рулетів).

Крок - 7
08

Після цього перекладіть їх на застелений пергаментом лист і відправте в попередньо розігріту до 180 градусів Цельсія духову шафу на 15 хвилин. Готові курячі рулети з сирною начинкою вийміть із духовки та одразу подавайте на стіл. Вони виходять ніжними, м'якими, соковитими та фантастично смачними. Страва підходить для сніданку, обіду чи вечері.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Еклер з масляним кремом - покроковий рецепт, фото 1 Еклер з масляним кремом 50 5 2 з 5 - детальніше -
Сирні пончики - покроковий рецепт, фото 1 Сирні пончики 20 2 2 з 5 - детальніше -
Домашній коньяк з самогону - покроковий рецепт, фото 1 Домашній коньяк з самогону 15 1 3 з 5 - детальніше -
Куліш - покроковий рецепт, фото 1 Куліш 45 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Свинячі реберця - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі реберця 90 5 3 з 5 - детальніше -
Хліб білий - покроковий рецепт, фото 1 Хліб білий 65 1 3 з 5 - детальніше -
Смажений гарбуз з часником - покроковий рецепт, фото 1 Смажений гарбуз з часником 30 2 2 з 5 - детальніше -
Турецька долма - покроковий рецепт, фото 1 Турецька долма 55 3 3 з 5 - детальніше -