Курячі рулети з сирною начинкою – легкий рецепт апетитної закуски з курки із сиром. Страва швидко і просто готується, а виходить смачною та поживною. Курячі рулети підійдуть як легкий сніданок або вечеря. А якщо доповнити їх овочевим, рисовим чи картопляним гарніром, вийде повноцінна обідня страва.
Філе курячої грудки вимийте і просушіть паперовими рушниками. За допомогою гострого ножа наріжте м'ясо тонкими поздовжніми скибочками.
Приправте курку на смак сіллю, меленим чорним перцем і сушеним базиліком. Твердий сир натріть на тертці.
Яйця вимийте, просушіть, розбийте в миску та збийте вилкою до однорідності. В окрему ємність всипте панірувальні сухарі.
Візьміть трохи тертого сиру, стисніть у руці, щоб вийшла грудочка, викладіть його на замаринований у спеціях пласт курячої грудки і поверніть м'ясо у вигляді рулету.
Щоб не розгорнувся під час термічної обробки, скріпіть зубочисткою. У такий же спосіб зробіть усі курячі рулети.
Зануріть їх спочатку в яєчну масу, а потім запануйте в сухарях.
Розігрійте на сковороді олію і підсмажте рулети до утворення рум'яної скоринки. Олії має бути багато (приблизно до середини рулетів).
Після цього перекладіть їх на застелений пергаментом лист і відправте в попередньо розігріту до 180 градусів Цельсія духову шафу на 15 хвилин. Готові курячі рулети з сирною начинкою вийміть із духовки та одразу подавайте на стіл. Вони виходять ніжними, м'якими, соковитими та фантастично смачними. Страва підходить для сніданку, обіду чи вечері.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти