Укр
Рус
Курка Другі страви Російська кухня

Курячі рублені котлети

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

567 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Курячі рублені котлети - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Таджицька кухня, Австрійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Куряча рублена котлета - це простий рецепт не овочевої закуски. Страву можна зробити, поєднуючи курку і картоплю. Ви можете поласувати цими смачними котлетами з томатним соусом, м'ятним чатні або соусом з майонезу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі рублені котлети" (на 100 грам)

  • Білки6.5 гр.
  • Жири38.1 гр.
  • Вуглеводи10.4 гр.
  • Калорії418 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте м'ясо. Наріжте курячу грудку або відокремлену частину філе, заздалегідь вимиту і просушену, на невеликі шматочки. Складіть куряче м'ясо в невелику миску.

Крок - 1
02

До шматочках курки без кісток додайте порошок куркуми, порошок чилі, засипте так само сіль, чорний мелений перець і имбирно-часникову пасту. Все добре перемішайте, до промаринування кожної скибочки.

Крок - 2
03

Налийте трохи води в скороварку, додайте в неї промариновані шматочки курки і попередньо очищену від шкірки і нарізану невеликими скибочками картоплю. Варіть м'ясо з картоплею до повної готовності, близько 25 хвилин. Якщо ви відварювали картоплю в шкірці, тоді акуратно очистіть її з овоча.

Крок - 3
04

Перекладіть відварену картоплю в глибоку миску. Відварену курку розділіть за допомогою вилки або руками на тонкі волокна і теж відправте в миску до картоплі.

Крок - 4
05

У широкій сковороді розігрійте рослинне або оливкове масло. Додайте в масло насіння фенхелю, подрібнений імбир, заздалегідь очищений від лушпиння та дрібно нашаткований (або видавлений через прес) часник і подрібнений зелений перець чилі.

Крок - 5
06

Потім додайте в сковорідку попередньо очищену від лушпиння та дрібно нашатковану червону цибулю і обсмажте вміст, постійно помішуючи, близько 3-4 хвилин.

Крок - 6
07

Додайте в сковороду до решти продуктів раніше подрібнену курку і картоплю. Добре все перемішайте і під час приготування розімніть картоплю на пюре або до більш дрібних шматків. Перевірте вміст сковороди на сіль і видаліть з плити.

Крок - 7
08

До щойно утвореної суміші (яку перекладіть в миску) додайте нашатковану м'яту і листя коріандру. Добре змішайте все. Тісто для приготування котлет готове.

Крок - 8
09

Розкачайте підготовлене тісто частинами в котлети. Умочіть кожну котлету у збите яйце і панірувальні сухарі. Охолодіть їх 10 хвилин в холодильнику.

Крок - 9
10

Нарешті, обсмажте курячі рублені котлети у фритюрі в великій кількості олії до світло-коричневого кольору і хрусткої скоринки. Хрустка куряча котлета готова до подачі гарячою. Можна подавати це блюдоцю страву з будь-яким гарніром або соусом.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Качка по-пекінськи - покроковий рецепт, фото 1 Качка по-пекінськи 90 5 3 з 5 - детальніше -
Салат цезар класичний з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Салат цезар класичний з куркою 35 4 3 з 5 - детальніше -
Заливне з курячих шлунків - покроковий рецепт, фото 1 Заливне з курячих шлунків 70 3 3 з 5 - детальніше -
Ароматна свиняча грудинка - покроковий рецепт, фото 1 Ароматна свиняча грудинка 60 1 2 з 5 - детальніше -