Укр
Рус
Курка Закуски Европейская кухня

Курячі нагетси

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

1238 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курячі нагетси - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Давайте спробуємо приготувати традиційну страву кухні Америки, яка дуже давно приглянулася у цьому світі - це соковиті курячі нагетси. Хрустка коричнева кірка і ніжний м'ясний фарш всередині не залишить нікого байдужим, а головне змусить готувати чудову закуску у себе на кухні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі нагетси" (на 100 грам)

  • Білки12.2 гр.
  • Жири22.7 гр.
  • Вуглеводи19.9 гр.
  • Калорії338 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу в неглибоку миску накришіть скибочки білого хліба або ж батон. Потім залийте його теплим молоком і відставте на час в сторону, щоб хліб розкис до необхідної консистенції.

Крок - 1
02

Далі помийте добре під проточною водою куряче філе, просушіть паперовим рушником, а потім на обробній дошці наріжте невеликими квадратами. Надішліть нарізану курку в чашу блендера і на максимальній швидкості збивайте м'ясо, близько 2 хвилин.

Крок - 2
03

Потім додайте в чашу до м'яса вимочений хліб (попередньо ретельно відіжміть м'якоть від молока) і перемелюйте ще кілька хвилин.

Крок - 3
04

Далі посипте м'ясну суміш часниковим порошком (або видавіть через чеснокодавку зубчики свіжого), добре посоліть, приправте паприкою і чорним меленим перцем. Потім залийте в чашу трохи соєвого соусу і додайте сушену петрушку.

Крок - 4
05

Тепер розбийте в чашу блендера куряче яйце і збивайте вміст, приблизно 1-2 хвилини, до утворення однорідної, трохи в'язкої м'ясної маси. Перекладіть утворену суміш в миску, накрийте харчовою плівкою і відправте на пів години в холодильник.

Крок - 5
06

Далі засипте в невелику миску просіяне борошно, додайте трохи кукурудзяної муки і розкришений бульйонний кубик, ретельно все перемішайте.

Крок - 6
07

В окрему миску висипте хлібні крихти або панірувальні сухарі, додайте до них чорний мелений перець, трохи солі, суху петрушку і перемішайте. Ще в одну окрему ємність розбийте по черзі курячі яйця і виделкою збийте до однорідної рідкої маси.

Крок - 7
08

Далі, трохи змоченими олією руками, сформуйте з м'ясною суміші невеликого розміру котлетки (форму ви можете визначати самі). Викачані котлети спочатку в борошні, потім добре умокніть в курячому яйці і рясно просочіть в хлібних сухарях. Викладіть котлети в паніровці на обробну дошку і залиште на деякий час для кращого просочення.

Крок - 8
09

Тепер помістіть неглибоку сковорідку на плиту, налийте в неї багато рослинного масла і добре розігрійте. Покладіть в киплячу олію раніше підготовлені котлетки в паніровці і обсмажуйте, перевертаючи з боку на бік, до появи коричневої хрусткої скоринки.

Крок - 9
10

Потім витягніть зі сковороди обсмажені котлетки на паперову серветку, для видалення зайвого жиру, а далі викладіть красиві курячі нагетси на тарілку і подавайте до столу з улюбленим соусом.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Равіолі з лососем і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Равіолі з лососем і сиром 80 5 3 з 5 - детальніше -
Чебуреки з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Чебуреки з сиром 60 2 2 з 5 - детальніше -
Овочеве асорті на зиму - покроковий рецепт, фото 1 Овочеве асорті на зиму 95 1 3 з 5 - детальніше -
Булгур з куркою і овочами - покроковий рецепт, фото 1 Булгур з куркою і овочами 50 5 3 з 5 - детальніше -