Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Кухня Греції

Курячі крильця

( 5.0000 5 510 10 оцінок)

822 - переглядів
65 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Курячі крильця - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Греції

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Курячі крила - відмінна закуска і повноцінна гаряча страва на друге. Її відмінний смак і аромат по достоїнству оцінить вся сім'я, а простота приготування порадує господиню.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі крильця" (на 100 грам)

  • Білки17.5 гр.
  • Жири12.6 гр.
  • Вуглеводи1.4 гр.
  • Калорії190 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перед тим, як приступити до готування, вимийте курячі крильця і ​​просушіть паперовим рушником. Підготуйте глибоке деко з решіткою, на яку викладіть м'ясний продукт одним шаром.

Крок - 1
02

Тепер приготуйте маринад. У невеликій мисці з'єднайте кетчуп, мелений червоний перець, оливкову олію і сіль. Всі інгредієнти ретельно перемішайте до однорідності. Суміш повинна вийти досить густою. У маринад можна додати і інші пряні трави і спеції на ваш смак.

Крок - 2
03

За допомогою кондитерського пензлика нанесіть томатну суміш на крила. Намагайтеся робити це максимально рівномірно і щільно. Завдяки томатному маринаду, курячі крильця виходять соковитими, ароматними з дуже красивою і апетитною скоринкою.

Крок - 3
04

Якщо до застілля достатньо часу, не поспішайте ставити страву в духовку. Дайте крильцям перед термообробкою настоятися 10-15 хвилин. Завдяки цьому м'ясо вийде більш соковитим і ароматним. Запікайте промаринуватися крильця в розігрітій до 180 ° С духовці протягом 45-50 хвилин, поки вони не придбають характерний золотистий колір. Час може трохи відрізнятися в залежності від потужності духовки. Контролюйте процес випікання. М'ясо на крильцях дуже ніжне і його легко пересмажити.

Крок - 4
05

Смачні та ароматні крильця готові. Викладіть їх на блюдо і прикрасьте свіжою зеленню. Подавайте в гарячому вигляді з рисом, картоплею або овочами. Або як гарячу закуску до пива. Така страва на столі точно не залишиться непоміченою. Приємного вам апетиту!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Квашена капуста - покроковий рецепт, фото 1 Квашена капуста 35 8 1 з 5 - детальніше -
Овочеве асорті по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Овочеве асорті по-корейськи 80 1 3 з 5 - детальніше -
Сіміти турецькі бублики - покроковий рецепт, фото 1 Сіміти турецькі бублики 65 4 3 з 5 - детальніше -