Курячі крила - відмінна закуска і повноцінна гаряча страва на друге. Її відмінний смак і аромат по достоїнству оцінить вся сім'я, а простота приготування порадує господиню.
Перед тим, як приступити до готування, вимийте курячі крильця і просушіть паперовим рушником. Підготуйте глибоке деко з решіткою, на яку викладіть м'ясний продукт одним шаром.
Тепер приготуйте маринад. У невеликій мисці з'єднайте кетчуп, мелений червоний перець, оливкову олію і сіль. Всі інгредієнти ретельно перемішайте до однорідності. Суміш повинна вийти досить густою. У маринад можна додати і інші пряні трави і спеції на ваш смак.
За допомогою кондитерського пензлика нанесіть томатну суміш на крила. Намагайтеся робити це максимально рівномірно і щільно. Завдяки томатному маринаду, курячі крильця виходять соковитими, ароматними з дуже красивою і апетитною скоринкою.
Якщо до застілля достатньо часу, не поспішайте ставити страву в духовку. Дайте крильцям перед термообробкою настоятися 10-15 хвилин. Завдяки цьому м'ясо вийде більш соковитим і ароматним. Запікайте промаринуватися крильця в розігрітій до 180 ° С духовці протягом 45-50 хвилин, поки вони не придбають характерний золотистий колір. Час може трохи відрізнятися в залежності від потужності духовки. Контролюйте процес випікання. М'ясо на крильцях дуже ніжне і його легко пересмажити.
Смачні та ароматні крильця готові. Викладіть їх на блюдо і прикрасьте свіжою зеленню. Подавайте в гарячому вигляді з рисом, картоплею або овочами. Або як гарячу закуску до пива. Така страва на столі точно не залишиться непоміченою. Приємного вам апетиту!
Випадкові рецепти