Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Азіатська кухня

Курячі крильця з рисом, запечені в духовці

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

711 - переглядів
70 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курячі крильця з рисом, запечені в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Азіатська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Курячі крильця з рисом, запечені в духовці - це страва, яку можна подати на вечерю для всієї родини. Це дуже просто, але шалено смачно. Є ще один великий плюс: вся вечеря готується в одній страві, тому потім доведеться менше мити посуду.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі крильця з рисом, запечені в духовці" (на 100 грам)

  • Білки9.1 гр.
  • Жири5.6 гр.
  • Вуглеводи9.3 гр.
  • Калорії128 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування цієї страви вам знадобляться свіжі курячі крильця. Ретельно їх вимийте під проточною водою, промокніть паперовим рушником. Помістіть на кухонну дошку і відріжте крайню, найменшу частину крила.

Крок - 1
02

Підготовлені крильця покладіть на тарілку. Рівномірно, по обидва боки присипте їх сіллю, чорним і червоним меленим перцем, сушеним часником. Накрийте іншою тарілкою або харчовою плівкою і поставте в холодильник на пів години, нехай трохи промаринується.

Крок - 2
03

Так само для цієї страви вам знадобиться курячий бульйон, тому приготуйте його заздалегідь. В окремій ємності змішайте бульйон з потрібною кількістю кетчупу. Сюди ж киньте зовсім небагато цукру. Додайте прованські трави. Всі інгредієнти ретельно перемішайте.

Крок - 3
04

Відміряйте вказану в рецепті кількість сирого білого рису. Також ви можете використовувати і інший рис, наприклад, коричневий, басматі або будь-який інший. Висипте рис в тарілку.

Крок - 4
05

До рису потрібно додати нарізані овочі. Вони можуть бути як заморожені, так і свіжі. Використовуйте моркву, петрушку, цибулю - порей, селеру і т. д. Загалом, будь-які овочі, які ви любите. Ретельно перемішайте рис з подрібненими овочами.

Крок - 5
06

Також вам знадобиться невелике деко або форма для запікання. Можна використовувати будь-яку, наприклад, керамічну. Дно форми добре змастіть рослинною олією. Насипте в неї рис з овочами і за допомогою лопатки рівномірно розподіліть по всій формі.

Крок - 6
07

Дістаньте з холодильника тарілку з замаринованими крильцями. Викладіть їх щільно один до одного в форму поверх рису з овочами.

Крок - 7
08

Весь вміст форми для запікання залийте сумішшю з курячого бульйону з кетчупом і прованськими травами. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте, нічим не накриваючи, протягом 1 години. По закінченню цього періоду дістаньте готові курячі крильця з рисом з духовки. Подавайте до столу гарячими. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Террін з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Террін з печінки 55 6 3 з 5 - детальніше -
Нісуаз класичний - покроковий рецепт, фото 1 Нісуаз класичний 40 4 3 з 5 - детальніше -
Закусочний торт з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Закусочний торт з грибами 50 4 3 з 5 - детальніше -
Тушковані заморожені овочі - покроковий рецепт, фото 1 Тушковані заморожені овочі 25 1 2 з 5 - детальніше -