Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Литовська кухня

Курячі крильця в соєвому соусі в духовці

( 5.0000 5 510 10 оцінок)

1462 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курячі крильця в соєвому соусі в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Литовська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Досить просто зробити курячі крильця в соєвому соусі в духовці, які є у більшості господинь завжди під рукою. Маринують їх за день до того, як приїдуть гості, і киньте їх в духовку. Майте рецепт під рукою, оскільки всі будуть просити добавки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі крильця в соєвому соусі в духовці" (на 100 грам)

  • Білки13.7 гр.
  • Жири10.8 гр.
  • Вуглеводи7.1 гр.
  • Калорії182 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу займіться курячими крилами. Сполосніть їх холодною водою. Потім викладіть на паперовий рушник, щоб воно ввібрало вологу. Потім відріжте тонкі кінці крил. Саме ж крило розріжте навпіл в місці суглоба.

Крок - 1
02

Розрізані крильця перекладіть в глибоку миску, щоб замаринувати їх. Додайте до курячих крил соєвий соус. Відріжте необхідну кількість імбиру. Натріть його на дрібну тертку відразу в миску (для маринування більше підходить свіжий імбир, але раптом у вас його не виявилося - замініть порошком.)

Крок - 2
03

Очистіть часник і натріть його також на дрібній тертці, додайте до крилець кайенский перець за своїм смаком, цедру лимону, зняту за допомогою терки або овочечистки дуже тонко, щоб не зачепити білу гірку частину шкірки.

Крок - 3
04

Після того як ви зняли цедру з лимона, розріжте його на дві частини. Сильно стискаючи лимон руками, вичавіть сік, поливаючи їм крильця. Також сік можна видавити за допомогою цитрус-преса, потім вилейте в миску.

Крок - 4
05

Потім додайте в миску соус з соєвих бобів, часнику, цукру та інших інгредієнтів, які надають йому цікавий і пікантний смак Ketjap manis - він унікальний своїм солодкуватим смаком і відрізняється від звичайного соєвого соусу своєю густотою.

Крок - 5
06

Додайте до крилець мед, нарізаний дрібно свіжий чебрець і оливкове масло. Ретельно перемішайте крильця з інгредієнтами для маринаду. Накрийте миску кришкою або харчовою плівкою і поставте в холодильник на ніч.

Крок - 6
07

На наступний день перекладіть замариновані крильця в деко так, щоб між ними був простір. Поставте в духовку, розігріту заздалегідь до 180 градусів. Запікайте протягом 45 хвилин (через перші 25 хвилин переверніть крильця).

Крок - 7
08

Приготовлені крильця в соєвому соусі в духовці подавайте гарячими, з невеликою кількістю дрібно нарізаної зеленої цибулі. Приємного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Стейк яловичий на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Стейк яловичий на сковороді 30 1 2 з 5 - детальніше -
Жульєн з куркою і печерицями - покроковий рецепт, фото 1 Жульєн з куркою і печерицями 60 4 3 з 5 - детальніше -
Цукерки в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Цукерки в домашніх умовах 45 3 3 з 5 - детальніше -
Кабачки тушковані - покроковий рецепт, фото 1 Кабачки тушковані 40 3 3 з 5 - детальніше -