Курячі крильця на грилі - неймовірно смачний рецепт курячого барбекю. Для цієї страви не обов'язково використовувати саме крильця. Підійде будь-яка частина курки, але крильця виходять найсмачніше. Впевнені, одного разу спробувавши цей рецепт, ви будете готувати курку на грилі тільки так.
Курячі крильця вимийте, просушіть паперовими рушниками і складіть в миску.
Апельсин вимийте, розріжте навпіл і вичавіть сік. Якщо немає апельсина, візьміть лимон. Він теж ідеально підходить для м'яса, смаженого на грилі. Заправте крильця апельсиновим / лимонним соком.
Зубчики часнику очистіть від лушпиння, змішайте з сіллю і пюріруйте. Додайте часникове пюре в миску з крильцями. Всипте спеції для курки. Додайте сіль за смаком, але не забувайте, що часникове пюре вже солоне.
Всипте суміш для цибульного крем-супу швидкого приготування (Knorr або іншого виробника). Перемішайте інгредієнти, щоб приправи рівномірно розподілилися між курячими крильцями, і залиште курку маринуватися мінімум на 15-20 хвилин (в ідеалі на 2 години).
Додайте до маринованим крильцям томатну пасту і майонез. Знову перемішайте продукти для рівномірного розподілу. Але маринувати курку після цього не потрібно. Вона вже готова до смаження.
Покладіть курячі крильця на розігріту решітку гриля. Це може бути як електрогриль, так і мангал і навіть духовка. Ароматніше всього крильця вийдуть на мангалі - з запахом багаття. Смажте курку до появи золотистої скоринки з обох сторін і відразу подавайте на стіл. Курячі крильця на грилі виходять ніжними, соковитими і ароматними. Кращий гарнір для них - свіжі овочі. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти