Укр
Рус
Мясо Другі страви Американська кухня

Курячі крильця на грилі

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

1131 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Курячі крильця на грилі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня, Англійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо

Кухонна техніка: На грилі

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Курячі крильця на грилі - неймовірно смачний рецепт курячого барбекю. Для цієї страви не обов'язково використовувати саме крильця. Підійде будь-яка частина курки, але крильця виходять найсмачніше. Впевнені, одного разу спробувавши цей рецепт, ви будете готувати курку на грилі тільки так.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі крильця на грилі" (на 100 грам)

  • Білки15.8 гр.
  • Жири12 гр.
  • Вуглеводи2.2 гр.
  • Калорії182 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Курячі крильця вимийте, просушіть паперовими рушниками і складіть в миску.

Крок - 1
02

Апельсин вимийте, розріжте навпіл і вичавіть сік. Якщо немає апельсина, візьміть лимон. Він теж ідеально підходить для м'яса, смаженого на грилі. Заправте крильця апельсиновим / лимонним соком.

Крок - 2
03

Зубчики часнику очистіть від лушпиння, змішайте з сіллю і пюріруйте. Додайте часникове пюре в миску з крильцями. Всипте спеції для курки. Додайте сіль за смаком, але не забувайте, що часникове пюре вже солоне.

Крок - 3
04

Всипте суміш для цибульного крем-супу швидкого приготування (Knorr або іншого виробника). Перемішайте інгредієнти, щоб приправи рівномірно розподілилися між курячими крильцями, і залиште курку маринуватися мінімум на 15-20 хвилин (в ідеалі на 2 години).

Крок - 4
05

Додайте до маринованим крильцям томатну пасту і майонез. Знову перемішайте продукти для рівномірного розподілу. Але маринувати курку після цього не потрібно. Вона вже готова до смаження.

Крок - 5
06

Покладіть курячі крильця на розігріту решітку гриля. Це може бути як електрогриль, так і мангал і навіть духовка. Ароматніше всього крильця вийдуть на мангалі - з запахом багаття. Смажте курку до появи золотистої скоринки з обох сторін і відразу подавайте на стіл. Курячі крильця на грилі виходять ніжними, соковитими і ароматними. Кращий гарнір для них - свіжі овочі. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Випадкові рецепти

Лечо - покроковий рецепт, фото 1 Лечо 40 5 3 з 5 - детальніше -
Піца домашня (дуже проста) - покроковий рецепт, фото 1 Піца домашня (дуже проста) 40 3 2 з 5 - детальніше -
Млинці з сьомгою "Золота рибка" - покроковий рецепт, фото 1 Млинці з сьомгою "Золота рибка" 45 3 3 з 5 - детальніше -