Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Українська кухня

Курячі крила в гранатовому соусі

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

803 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Курячі крила в гранатовому соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Латиська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Пропонуємо вам простий покроковий рецепт приготування запечених курячих крилець з гранатовим соусом. Така страва ідеально поєднується з будь-яким гарніром.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі крила в гранатовому соусі" (на 100 грам)

  • Білки14 гр.
  • Жири10 гр.
  • Вуглеводи6.5 гр.
  • Калорії175 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Курячі крильця ретельно вимийте під холодною проточною водою і просушіть паперовими рушниками. Уважно огляньте курку на наявність пір'я. Складіть крила в глибоку миску.

Крок - 1
02

Додайте сіль, розпушувач, часниковий порошок, чорний мелений перець, мелений тмин і червоний мелений перець чилі. Ретельно перемішайте суміш, щоб крила вкрилися рівномірним шаром спецій. Якщо хочете отримати більш пікантний смак, можна додати в маринад натертий на дрібній тертці або пропущений через спеціальний прес часник.

Крок - 2
03

Накрийте миску з м'ясом харчовою плівкою і маринуйте протягом 30 хвилин при кімнатній температурі. Якщо ви готуєте напередодні застілля, поставте м'ясо в холодильник на всю ніч.

Крок - 3
04

Приготуйте глибоку форму для запікання. За допомогою кондитерського пензлика змастіть дно оливковим або рослинним маслом. Викладіть крильця одним шаром. Поставте форму в розігріту до 180 ° С духовку. Запікайте протягом 10-15 хвилин до золотистої скоринки. Час готування залежить від потужності духовки.

Крок - 4
05

Поки м'ясо в духовці, займіться приготуванням соусу. Поставте сковороду з антипригарним покриттям на плиту на середній вогонь. Влийте гранатовий сік. Додайте рідкий мед, чорний мелений перець і сіль. Переміксуйте і готуйте до загустіння, періодично помішуючи.

Крок - 5
06

Запечені курячі крильця викладіть в глибоку миску і полийте гранатовим соусом. Перемішайте і перекладіть на блюдо. Прикрасьте нарізаною тонкими смужками зеленою цибулею. Приємного вам апетиту!   

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пісний розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Пісний розсольник 45 6 3 з 5 - детальніше -
Рис з мексиканською сумішшю - покроковий рецепт, фото 1 Рис з мексиканською сумішшю 55 4 3 з 5 - детальніше -
Рис із замороженими овочами - покроковий рецепт, фото 1 Рис із замороженими овочами 35 4 3 з 5 - детальніше -