Курячі грудки з грибами і сиром - дуже смачна друга страва, зібрала в собі найулюбленіші і популярні продукти: курку, королівські печериці та часниково-вершковий соус з пармезаном. Смак у курячих грудок, приготованих за цим рецептом, просто фантастичний. Ви неодмінно повинні це спробувати!
Розтопіть на сковороді вершкове масло. Зубчики часнику очистіть від лушпиння, дрібно поріжте ножем, відправте в сковороду з маслом і підсмажте до появи аромату.
Королівські печериці протріть вологою серветкою, наріжте тонкими слайсами і додайте в сковороду. Посоліть і поперчіть за смаком. Помішуючи, смажте гриби до готовності.
Курячі грудки вимийте, просушіть паперовими рушниками і приправте з обох сторін сіллю, перцем, а також сушеними часником і петрушкою.
Зробіть в грудках поздовжні надрізи, щоб вийшли кишеньки, і покладіть туди по 2 скибочки моцарели.
На сир викладіть підсмажені гриби з часником і присипте тертим пармезаном. Невелику частину грибів і пармезану відкладіть для соусу.
Скріпіть місце розрізу зубочистками і відправте фаршировану курку в сковороду, де готувалися гриби. Смажте до рум'яності з обох сторін.
Перекладіть готові грудки на тарілку, а в сковороді, де вони смажилися, приготуйте соус. Відправте туди подрібнений часник і обсмажуйте близько 1 хвилини, щоб він дав аромат. Знизьте вогонь до мінімуму, додайте діжонську гірчицю і нежирні вершки і перемішайте.
Покладіть в соус спеціально залишені для цього гриби і пармезан, доведіть суміш до кипіння і, помішуючи, варіть на повільному вогні, поки сир не розплавиться. Якщо, на ваш погляд, соус занадто рідкий, змішайте кукурудзяний крохмаль з водою і влийте в сковороду. В кінці приготування посоліть і поперчіть соус до смаку, всипте нарізану петрушку і перемішайте до однорідності.
У соус відправте фаршировану курку і протушкуйте на повільному вогні ще хвилину, щоб вона прогрілася. Розкладіть курячі грудки з грибами і сиром по порційних тарілках, полийте часниково-вершковим соусом і подавайте до столу. Смачного!
Випадкові рецепти