Укр
Рус
Мясо Другі страви Кухня Греції

Курячі грудки в соєвому соусі на сковороді

( 5.0000 5 510 10 оцінок)

724 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курячі грудки в соєвому соусі на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Греції, Грузинська кухня, Ірландська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Курячі грудки в соєвому соусі на сковороді - приголомшливий рецепт глазурованої курки в азіатському стилі. Приготувати куряче м'ясо таким способом нескладно. При цьому воно виходить дуже ніжним, з пікантними солодкими нотками в смаку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі грудки в соєвому соусі на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки12.3 гр.
  • Жири3.6 гр.
  • Вуглеводи4.2 гр.
  • Калорії106 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Покладіть курятину в ємність для змішування.

Крок - 1
02

Часникові зубчики в лушпинні роздавіть бічною стороною леза ножа.

Крок - 2
03

В окремій ємності з'єднайте соєвий соус з рідким медом. Перемішайте ложкою, щоб суміш стала однорідною.

Крок - 3
04

Курячі грудки посоліть і поперчіть за смаком. Покладіть зверху роздавлені зубчики часнику. Полийте оливковим або будь-яким іншим рослинним маслом.

Крок - 4
05

Перемішайте грудки зі спеціями, щоб вони покрили м'ясо з усіх боків, і залиште на півгодини маринуватися.

Крок - 5
06

Поставте на плиту сковороду-гриль і розтопіть на ній вершкове масло. Кулінарним пензликом рівномірно розподіліть олію по дну сковороди. Викладіть на гриль замариновані курячі грудки. Смажте на сильному вогні приблизно 3 хвилини.

Крок - 6
07

Коли нижня сторона зарум'яниться, переверніть шматочки і смажте ще 3 хвилини. Потім знизьте вогонь до середнього і притисніть м'ясо кулінарною лопаткою, щоб вийшли апетитні смужки від гриля.

Крок - 7
08

Переверніть шматочки і смажте по 5 хвилин з кожного боку. Після цього змастіть грудки сумішшю з соєвого соусу і меду. Знизьте вогонь до мінімуму і переверніть шматочки, щоб вони глазурувалися.

Крок - 8
09

Зворотній бік теж змастіть соєво-медовим міксом. Знову переверніть м'ясо і смажте ще близько 1 хвилини.

Крок - 9
10

Приготуйте гарнір. Попередньо відваріть моркву, стручкову квасолю і цвітну капусту. Розтопіть на звичайній сковороді вершкове масло. Надішліть відварену моркву на сковороду з маслом.

Крок - 10
11

Додайте варену стручкову квасолю і цвітну капусту. Помішуючи, смажте овочі 1 хвилину. Посоліть, поперчіть за смаком і обсмажуйте ще 1 хвилину. Глазуровані курячі грудки в соєвому соусі на сковороді подавайте з отриманим овочевим гарніром. Смачного!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп гаспачо - покроковий рецепт, фото 1 Суп гаспачо 45 5 3 з 5 - детальніше -
Повітряний еклер - покроковий рецепт, фото 1 Повітряний еклер 65 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти