Укр
Рус
Мясо Другі страви Европейская кухня

Курячі гомілки, запечені в листковому тісті

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

734 - переглядів
70 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курячі гомілки, запечені в листковому тісті - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня, Валлійська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Курячі гомілки, запечені в листковому тісті, - проста, але ефектна і ситна страва. В даному рецепті курка готується з печерицями. Виходить одночасно і м'ясо, і гарнір. Доступні інгредієнти, просте готування, гарна подача - що ще потрібно для смачного сімейної вечері?

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі гомілки, запечені в листковому тісті" (на 100 грам)

  • Білки10.1 гр.
  • Жири15.6 гр.
  • Вуглеводи9.7 гр.
  • Калорії223 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно поріжте. Розтопіть на сковороді вершкове масло і обсмажте цибулю до прозорості.

Крок - 1
02

Печериці протріть вологим рушником і наріжте кубиками. Надішліть гриби на сковороду з цибулею.

Крок - 2
03

Часник розберіть на зубчики, очистіть від лушпиння, пропустіть через прес і додайте до інших інгредієнтів. Посоліть, поперчіть печериці за смаком і смажте до готовності.

Крок - 3
04

Зробіть маринад для курки. З'єднайте в одній ємності рослинне масло, сушений орегано, мелену паприку і кайенский перець. Всипте сіль і перемішайте до однорідності. Маринад готовий.

Крок - 4
05

Курячі гомілки вимийте і висушіть паперовими рушниками. Ретельно змастіть курку маринадом і приберіть на 1 годину в холодильник.

Крок - 5
06

Поставте на плиту сковороду і помістіть туди замариновані курячі гомілки. Смажте з обох сторін до появи золотистої скоринки.

Крок - 6
07

Листкове тісто вийміть з упаковки і наріжте квадратами по числу гомілок. Те, що залишиться, наріжте смужками і невеликими прямокутниками в тій же кількості.

Крок - 7
08

Покладіть прямокутники в центр квадратів, щоб зробити підставу міцніше.

Крок - 8
09

Поверх викладіть смажені печериці. Розподіліть їх рівномірно між квадратами

Крок - 9
10

Зверху поставте по курячій гомілці. Підніміть кінці тіста вгору і сформуйте мішечки. Перев'яжіть кожен вгорі раніше вирізаними з тіста смужками. Мішечки повинні щільно прилягати до гомілок.

Крок - 10
11

Деко застеліть пергаментом і переставте туди гомілки. Збийте виделкою яйце і змастіть мішечки. Надішліть деко в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 30 хвилин. Тісто має добре зарум'яниться.

Крок - 11
12

Подавайте курячі гомілки, запечені в листковому тісті, порційно, прикрасивши тарілку свіжим листям салату і помідорами чері. Смачного!

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Щука фарширована - покроковий рецепт, фото 1 Щука фарширована 90 6 4 з 5 - детальніше -
Млинці на кефірі - покроковий рецепт, фото 1 Млинці на кефірі 35 3 3 з 5 - детальніше -
Штрудель з листкового тіста - покроковий рецепт, фото 1 Штрудель з листкового тіста 60 4 4 з 5 - детальніше -
Тушонка зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Тушонка зі свинини 350 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Здобні пиріжки - покроковий рецепт, фото 1 Здобні пиріжки 50 5 3 з 5 - детальніше -
Яєчня з шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Яєчня з шпинатом 35 3 3 з 5 - детальніше -
Вівсянка - покроковий рецепт, фото 1 Вівсянка 35 4 3 з 5 - детальніше -