Укр
Рус
Мясо Другі страви Европейская кухня

Курячі гомілки, запечені в листковому тісті

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

995 - переглядів
70 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курячі гомілки, запечені в листковому тісті - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня, Валлійська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Курячі гомілки, запечені в листковому тісті, - проста, але ефектна і ситна страва. В даному рецепті курка готується з печерицями. Виходить одночасно і м'ясо, і гарнір. Доступні інгредієнти, просте готування, гарна подача - що ще потрібно для смачного сімейної вечері?

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі гомілки, запечені в листковому тісті" (на 100 грам)

  • Білки10.1 гр.
  • Жири15.6 гр.
  • Вуглеводи9.7 гр.
  • Калорії223 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно поріжте. Розтопіть на сковороді вершкове масло і обсмажте цибулю до прозорості.

Крок - 1
02

Печериці протріть вологим рушником і наріжте кубиками. Надішліть гриби на сковороду з цибулею.

Крок - 2
03

Часник розберіть на зубчики, очистіть від лушпиння, пропустіть через прес і додайте до інших інгредієнтів. Посоліть, поперчіть печериці за смаком і смажте до готовності.

Крок - 3
04

Зробіть маринад для курки. З'єднайте в одній ємності рослинне масло, сушений орегано, мелену паприку і кайенский перець. Всипте сіль і перемішайте до однорідності. Маринад готовий.

Крок - 4
05

Курячі гомілки вимийте і висушіть паперовими рушниками. Ретельно змастіть курку маринадом і приберіть на 1 годину в холодильник.

Крок - 5
06

Поставте на плиту сковороду і помістіть туди замариновані курячі гомілки. Смажте з обох сторін до появи золотистої скоринки.

Крок - 6
07

Листкове тісто вийміть з упаковки і наріжте квадратами по числу гомілок. Те, що залишиться, наріжте смужками і невеликими прямокутниками в тій же кількості.

Крок - 7
08

Покладіть прямокутники в центр квадратів, щоб зробити підставу міцніше.

Крок - 8
09

Поверх викладіть смажені печериці. Розподіліть їх рівномірно між квадратами

Крок - 9
10

Зверху поставте по курячій гомілці. Підніміть кінці тіста вгору і сформуйте мішечки. Перев'яжіть кожен вгорі раніше вирізаними з тіста смужками. Мішечки повинні щільно прилягати до гомілок.

Крок - 10
11

Деко застеліть пергаментом і переставте туди гомілки. Збийте виделкою яйце і змастіть мішечки. Надішліть деко в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 30 хвилин. Тісто має добре зарум'яниться.

Крок - 11
12

Подавайте курячі гомілки, запечені в листковому тісті, порційно, прикрасивши тарілку свіжим листям салату і помідорами чері. Смачного!

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шашлик зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик зі свинини 35 5 2 з 5 - детальніше -
Лобіо із зеленої квасолі - покроковий рецепт, фото 1 Лобіо із зеленої квасолі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Халва без борошна - покроковий рецепт, фото 1 Халва без борошна 55 4 3 з 5 - детальніше -
Полуничний лікер - покроковий рецепт, фото 1 Полуничний лікер 30 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Канапе з мідіями - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з мідіями 40 4 3 з 5 - детальніше -
Горіхове печиво - покроковий рецепт, фото 1 Горіхове печиво 55 4 3 з 5 - детальніше -
Курник з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Курник з м’ясом 65 5 3 з 5 - детальніше -
Італійський салат з макаронами - покроковий рецепт, фото 1 Італійський салат з макаронами 35 2 2 з 5 - детальніше -