Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Курячі фрикадельки

( 4.8889 4 518 18 оцінок)

1810 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Курячі фрикадельки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Те, що маленькі м'ясні кульки називають фрикадельками, знають напевно, навіть діти. Ніжні і соковиті фрикадельки можна використовувати без проблем як дитяче харчування. Способів приготування цієї страви безліч, причому можна легко використовувати такий рецепт, щоб вона стала універсальним варіантом смачного обіду для всієї родини. А щоб ваші рідні оцінили страву як легкою і дієтичною, приготуйте курячі фрикадельки і подайте їх з картоплею або іншим улюбленим гарніром.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі фрикадельки" (на 100 грам)

  • Білки12.9 гр.
  • Жири4.4 гр.
  • Вуглеводи7.4 гр.
  • Калорії126 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Куряче філе промити, обсушити рушником. Пропустіть через м'ясорубку. Звичайно ж, ви можете взяти вже готовий фарш, але якщо фарш приготовлений вдома він набагато краще, в крайньому випадку, ви знаєте з якого він м'яса. Викладіть його в глибоку ємність.

Крок - 1
02

Підготуйте всі необхідні продукти, які ви будете додавати в фарш. Очистіть часник і корінь імбиру, промийте. Надішліть в блендер і перебийте в пасту.

Крок - 2
03

Зелений чилі розріжте навпіл і очистіть від насіння. Наріжте тонкими смужками. Листя м'яти дрібно нашаткуйте.

Крок - 3
04

У ємність з фаршем відправте всі інгредієнти: кукурудзяне борошно, куркуму, перець чилі мелений, пасту з часнику і імбиру, частину різаного зеленого чилі, м'ятні листя і сіль. Все ретельно перемішайте.

Крок - 4
05

З отриманої маси сформуйте красиві кульки. Відставте на 15 хвилин. Щоб фарш не прилипав до рук, змастіть їх трохи рослинним маслом.

Крок - 5
06

Тепер давайте займемося соусом, в якому будуть тушкуватися курячі фрикадельки. Поставте глибоку сковороду на помірний вогонь, налийте оливкова олія. Потім візьміть ріпчасту цибулю, очистіть її і наріжте на дрібні шматочки.

Крок - 6
07

Зелений перець чилі розріжте на дві частини, витягніть насіння, разом з цибулею висипте в сковороду. Трохи підсмажте.

Крок - 7
08

Додайте сіль, куркуму, пасту з імбиру і часнику все перемішайте. Також всипте червоний мелений перець, дрібно нарізані помідори, з'єднайте в одну масу і накрийте кришкою, нехай постоїть 3-5 хвилин.

Крок - 8
09

Далі влийте йогурт, постійно перемішуючи. Викладайте курячі кульки в соус, накрийте кришкою і тушкуйте 5 хвилин.

Крок - 9
10

Далі залийте курячі фрикадельки водою, акуратно перемішайте, щоб соус з'єднався з водою. Залиште ще трохи томитися. Перед подачею посипте дрібно нарубаною зеленню. Вам сподобається незвичайний смак курячих фрикадельок. Приємного.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Макарони з творогом - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з творогом 40 5 3 з 5 - детальніше -
Мідії, приготовані в панцирі - покроковий рецепт, фото 1 Мідії, приготовані в панцирі 45 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Печінковий торт - покроковий рецепт, фото 1 Печінковий торт 60 5 4 з 5 - детальніше -
Домашній сир з козячого молока - покроковий рецепт, фото 1 Домашній сир з козячого молока 35 1 2 з 5 - детальніше -