Укр
Рус
Курячий суп Перші страви Українська кухня

Курячий суп

( 4.7500 4 516 16 оцінок)

2610 - переглядів
80 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Курячий суп - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Смачний курячий суп в курячому бульйоні з локшиною і овочами дуже легко і швидко приготувати, щоб побалувати свою сім'ю. Дотримуйтесь цього рецепту, щоб приготувати ароматний, ситний і легкий суп до обіду.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячий суп" (на 100 грам)

  • Білки5.2 гр.
  • Жири5.1 гр.
  • Вуглеводи1.8 гр.
  • Калорії74 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку підготуйте всі необхідні овочі для майбутньої страви. Отже, очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте її дрібними кубиками.

Крок - 1
02

Потім очистіть від шкірки і наріжте тонкими кільцями молоду моркву. Тепер помийте під проточною водою і дрібно наріжте свіжу селеру. Подрібнені овочі помістіть на час в глибоку миску.

Крок - 2
03

Далі помістіть велику каструлю на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте. Тепер засипте в каструлю подрібнені раніше овочі, ретельно їх перемішайте, накрийте кришкою і томіть вміст на середньому вогні, до розм'якшення продуктів.

Крок - 3
04

Потім очистіть від лушпиння часник і на кухонній дошці дрібно його нашаткуйте або видавіть через чеснокодавку. Надішліть подрібнений часник в каструлю, перемішайте і томіть вміст ще кілька хвилин, до появи насиченого аромату.

Крок - 4
05

Тепер покладіть в каструлю до обсмажених овочів попередньо вимиту і просушену курку і залийте все водою, повністю покривши продукти.

Крок - 5
06

Далі посоліть все, приперчіть чорним меленим перцем, за бажанням додайте спеції до м'яса і доведіть вміст до кипіння. Зменшіть вогонь і при варінні обов'язково знімайте піну в каструлі.

Крок - 6
07

Варіть вміст, до повної готовності курки, близько години, а потім викладіть відварене м'ясо в глибоку миску і відокремте м'якоть від кістки, нарізавши її дрібними волокнами. Надішліть волокна курки назад в каструлю, перемішайте і продовжуйте томити.

Крок - 7
08

Помістіть невелику каструлю з водою або бульйоном на плиту, засипте в неї макарони (наприклад, спіраль) відварюйте до повної готовності, помішуючи, близько 10-15 хвилин. Потім процідіть відварені макарони через сито і відправте в каструлю з майже готовою стравою. За бажанням, можна макарони засипати відразу в каструлю і варити з іншими інгредієнтами, але даним чином ви можете відрегулювати густоту майбутнього супу.

Крок - 8
09

Протоміть ще кілька хвилин вміст каструлі, а потім розлийте готовий курячий суп в глибокі тарілки і подавайте гарячим до обіднього столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пахлава з волоськими горіхами - покроковий рецепт, фото 1 Пахлава з волоськими горіхами 50 4 3 з 5 - детальніше -
Сабайон з савоярді - покроковий рецепт, фото 1 Сабайон з савоярді 50 3 3 з 5 - детальніше -
Щі класичні - покроковий рецепт, фото 1 Щі класичні 60 4 3 з 5 - детальніше -
Пиріг з сиром та полуницею - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з сиром та полуницею 75 4 3 з 5 - детальніше -