Укр
Рус
Бургери Закуски Американська кухня

Курячий бургер

( 5.0000 5 54 4 оцінки)
900 - переглядів
45 хвилинпорцій - 3складність - 2 з 5
Курячий бургер - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Зробіть цей апетитний курячий бургер в домашніх умовах і насолоджуйтеся ресторанним смаком. Смак закуски призведе в захват вас і всіх присутніх за столом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячий бургер" (на 100 грам)

  • Білки8.9 гр.
  • Жири5.5 гр.
  • Вуглеводи13.8 гр.
  • Калорії145 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Куряче філе ретельно помийте під проточною водою, викладіть на обробну дошку і за допомогою кухонного молотка добре його відбийте.

Крок - 1
02

У невелику миску засипте порошок паприки, коричневий цукор, додайте гірчичний порошок і сушений часник. Потім засипте ще в миску порошок кмину, трохи солі і добре все перемішайте, до об'єднання сипучих інгредієнтів.

Крок - 2
03

Покладіть в миску зі спеціями куряче філе, добре перемішайте, щоб м'ясо як слід просочилося і залиште маринуватися приблизно на 30 хвилин.

Крок - 3
04

Помістіть сковорідку гриль на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре прогрійте, покладіть в гаряче масло мариноване куряче філе і обсмажуйте з обох боків до повної готовності (4-5 хвилин з кожного боку).

Крок - 4
05

Охолодіть обсмажене філе, а потім викладіть на обробну дошку і подрібніть на волокна.

Крок - 5
06

А в ту ж сковорідку гриль додайте трохи олії в разі потреби і закиньте заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Смажте овоч, постійно мішаючи, до його розм'якшення.

Крок - 6
07

Потім додайте до цибулі томатний кетчуп, соус для барбекю (або можете використовувати інший солодкий соус), трохи солі, подрібнений чорний перець, цибульний порошок, прованські трави, залийте заздалегідь приготовлений курячий бульйон і, добре перемішавши, томіть близько 2 хвилин.

Крок - 7
08

Далі додайте в сковорідку подрібнену курку, добре перемішайте і томіть вміст близько 2 хвилин. Потім зніміть сковороду з вогню і відставте в сторону.

Крок - 8
09

У невелику миску залийте майонез, йогурт (бажано високої жирності), яблучний оцет, додайте сіль, суху паприку, рідкий мед і добре все перемішайте, до однорідної маси.

Крок - 9
10

Потім додайте в миску з соусом, заздалегідь нашатковану капусту, очищену від шкірки і натерту на крупній тертці моркву, добре перемішайте все, до об'єднання всіх продуктів.

Крок - 10
11

На одну половину заздалегідь нарізаної навпіл булочки покладіть шматочок сиру (слайс), приготований раніше соус з курячим філе.

Крок - 11
12

Потім покладіть соус з капустою і морквою, акуратно накрийте другою половинкою булки і швидше подавайте до столу.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Розсольник вегетаріанський - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник вегетаріанський 35 4 3 з 5 - детальніше -
Кукурудзяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Кукурудзяна каша 30 5 2 з 5 - детальніше -
Омлет з молоком на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з молоком на сковороді 20 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Тісто для пиріжків в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Тісто для пиріжків в духовці 120 1 3 з 5 - детальніше -
Нут - покроковий рецепт, фото 1 Нут 60 4 3 з 5 - детальніше -
Яловичі котлети в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Яловичі котлети в духовці 50 4 3 з 5 - детальніше -