Укр
Рус
Бульйон Перші страви Російська кухня

Курячий бульйон з вермішеллю

( 4.9444 4 518 18 оцінок)

5662 - переглядів
70 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Курячий бульйон з вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Думаю, що ви все чудово знаєте, що таке бульйон взагалі по суті, ну і курячий бульйон - не виняток. Страва легка, але при цьому ситна, а ще дуже добре зігріває після холодної вулиці. Тому, якщо ви прислухаєтеся до моїх порад, то у вас без проблем вийде приготувати смачний, при цьому дієтичний, хоч і м'ясний обід, так як не потрібно морочитися з зажаркою. До речі, часу у вас на це піде зовсім небагато, та й сил не витратите. Але попереджаю відразу, варити бульйон доведеться за всіма правилами, з курки, а не використовуючи бульйон з кубиків.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячий бульйон з вермішеллю" (на 100 грам)

  • Білки5.5 гр.
  • Жири3.8 гр.
  • Вуглеводи4.4 гр.
  • Калорії79 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Ця страва підкорить вас своєю простотою і лаконічністю, але при цьому яскравістю смаку і вельми апетитним виглядом. Звичайно ж, всім відомо, що більш наваристий бульйон виходить з м'яса на кістці. Тому перш ніж готувати нашу страву, краще попередньо приготувати такий бульйон. Потім процідити його і залишити для подальшого використання. Що стосується ж нашої страви, почнемо з того, що очистимо цибулину і дрібно її наріжемо. Потім відправляємо цибулю в сотейник з рослинним маслом і ставимо його на вогонь.

Крок - 1
02

Пасируємо цибулю до золотистого кольору, а потім додаємо нарізане невеликими шматочками куряче філе. Періодично помішуючи вміст сотейника, готуємо м'ясо протягом 5-10 хвилин на середньому вогні.

Крок - 2
03

Тим часом очистимо від шкірки моркву і поріжемо її кільцями. Також миємо й нарізаємо зелень селери. Все це відправляємо в сотейник і відразу ж заливаємо попередньо приготованим бульйоном і додаємо води.

Крок - 3
04

Накриваємо кришкою і залишаємо готуватися хвилин 10. після цього пора додавати вермішель. В даному випадку ми використовуємо гнізда, але ви можете взяти будь-яку вермішель, яка у вас є і яка вам подобається.

Крок - 4
05

Також на цьому етапі кидаємо в сотейник подрібнену зелень петрушки і солимо наш супчик. Знову накриваємо кришкою і продовжуємо готувати протягом ще декількох хвилин. Вермішель готується досить швидко, тому буквально хвилин через 5-7 страва буде вже готова.

Крок - 5
06

Знімаємо її з плити і можна розливати по тарілках. Курячий бульйон з вермішеллю виходить дуже красивим, яскравим, ароматним. При подачі можна додати ще трохи свіжої зелені кожному в тарілку, а також поперчити. Ця прекрасна повсякденна страва, яка швидко готується, не вимагає особливих зусиль або складного набору інгредієнтів. Прозорий, ароматний, поживний, легкий, але ситний курячий бульйон з вермішеллю завжди з радістю зустрінеться за обіднім столом і подарує вашим близьким гарне враження і заряд бадьорості на весь день.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Нутелла без борошна - покроковий рецепт, фото 1 Нутелла без борошна 50 2 3 з 5 - детальніше -
Шлунки курячі по-грузинськи - покроковий рецепт, фото 1 Шлунки курячі по-грузинськи 55 3 3 з 5 - детальніше -
Печериці «Хочу ще!» - покроковий рецепт, фото 1 Печериці «Хочу ще!» 45 3 3 з 5 - детальніше -