Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Европейская кухня

Курячі грудки з сиром і помідорами чері в духовці

( 4.6667 4 59 9 оцінок)

1438 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Курячі грудки з сиром і помідорами чері в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ці курячі грудки з сиром і помідорами чері в духовці з соусом песто! Вони на смак як вишукана страва з тосканскими ароматами, але їх так легко приготувати.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі грудки з сиром і помідорами чері в духовці" (на 100 грам)

  • Білки17 гр.
  • Жири5.8 гр.
  • Вуглеводи1.1 гр.
  • Калорії134 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте для початку духовку до 200 градусів. Розріжте кожну попередньо вимиту курячу грудку навпіл, щоб у вас було більше тонких курячих скибочок.

Крок - 1
02

Покладіть кожну скибочку в пакет або накрийте прозорою харчовою плівкою і за допомогою кухонного молотка відбийте м'ясо в більш тонкі пласти. Приправте обидві сторони ваших утворених шматочків м'яса сіллю і чорним меленим перцем (можна ще використовувати часниковий порошок).

Крок - 2
03

Тепер покладіть в центр кожного приправленого шматка м'яса пасту песто, зверху викладіть попередньо вимиті, і тонко нарізані колечка помідора.

Крок - 3
04

Далі посипте на кожен шматок м'яса, заздалегідь натертий на крупній тертці сир моцарелла. Заверніть курку з начинкою в рулет, як можна щільніше, і закріпіть краї м'яса зубочисткою.

Крок - 4
05

Помістіть велику чавунну сковорідку на плиту, укладіть в неї шматок вершкового і додайте трохи рослинного масла і максимально нагрійте. Покладіть в гаряче масло курячі рулетики і обсмажте, перевертаючи, з обох боків до золотистого кольору і утворення легкої скоринки (4 хвилини на кожну сторону в цілому 8 хвилин).

Крок - 5
06

Тепер зніміть сковорідку з вмістом з плити, посипте зверху кожен шматочок м'яса залишеним натертим сиром і покладіть, між курячими рулетиками, заздалегідь вимиті помідори черрі. Помістіть безпечну для духовки сковороду на центральні грати, попередньо нагрітої духовки до 200 градусів і випікайте протягом 13-15 хвилин (13 хвилин для цих середніх курячих грудок і 15 хвилин для великих курячих грудок або поки внутрішня температура курки не досягне 160 градусів на прочитаному термометрі ).

Крок - 6
07

Викладіть курячі грудки з сиром і помідорами чері, приготовані в духовці, на красиву тарілку і подавайте гарячими до обіднього столу. Ця страва підійде і до святкового столу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Листкове тісто - покроковий рецепт, фото 1 Листкове тісто 100 1 3 з 5 - детальніше -
Соус Болоньєзе - покроковий рецепт, фото 1 Соус Болоньєзе 90 1 2 з 5 - детальніше -
Хачапурі по-аджарськи - покроковий рецепт, фото 1 Хачапурі по-аджарськи 95 2 3 з 5 - детальніше -
Кетчуп на зиму сацебелі - покроковий рецепт, фото 1 Кетчуп на зиму сацебелі 40 1 2 з 5 - детальніше -