Ці курячі грудки з сиром і помідорами чері в духовці з соусом песто! Вони на смак як вишукана страва з тосканскими ароматами, але їх так легко приготувати.
Розігрійте для початку духовку до 200 градусів. Розріжте кожну попередньо вимиту курячу грудку навпіл, щоб у вас було більше тонких курячих скибочок.
Покладіть кожну скибочку в пакет або накрийте прозорою харчовою плівкою і за допомогою кухонного молотка відбийте м'ясо в більш тонкі пласти. Приправте обидві сторони ваших утворених шматочків м'яса сіллю і чорним меленим перцем (можна ще використовувати часниковий порошок).
Тепер покладіть в центр кожного приправленого шматка м'яса пасту песто, зверху викладіть попередньо вимиті, і тонко нарізані колечка помідора.
Далі посипте на кожен шматок м'яса, заздалегідь натертий на крупній тертці сир моцарелла. Заверніть курку з начинкою в рулет, як можна щільніше, і закріпіть краї м'яса зубочисткою.
Помістіть велику чавунну сковорідку на плиту, укладіть в неї шматок вершкового і додайте трохи рослинного масла і максимально нагрійте. Покладіть в гаряче масло курячі рулетики і обсмажте, перевертаючи, з обох боків до золотистого кольору і утворення легкої скоринки (4 хвилини на кожну сторону в цілому 8 хвилин).
Тепер зніміть сковорідку з вмістом з плити, посипте зверху кожен шматочок м'яса залишеним натертим сиром і покладіть, між курячими рулетиками, заздалегідь вимиті помідори черрі. Помістіть безпечну для духовки сковороду на центральні грати, попередньо нагрітої духовки до 200 градусів і випікайте протягом 13-15 хвилин (13 хвилин для цих середніх курячих грудок і 15 хвилин для великих курячих грудок або поки внутрішня температура курки не досягне 160 градусів на прочитаному термометрі ).
Викладіть курячі грудки з сиром і помідорами чері, приготовані в духовці, на красиву тарілку і подавайте гарячими до обіднього столу. Ця страва підійде і до святкового столу.
Випадкові рецепти